ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Αρχίζει σήμερα η λειτουργία του δημοτικού οδοντιατρείου

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2017 8:15 | Τελευταία ενημέρωση: 20 Ιαν 2017 9:02

Ανοίγει σήμερα Παρασκευή το δημοτικό οδοντιατρείο του Δήμου Λαρισαίων για άπορους, ανασφάλιστους, χαμηλοσυνταξιούχους και πρόσφυγες στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Το δημοτικό οδοντιατρείο, που στεγάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου (Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου) είναι στελεχωμένο με οδοντίατρο και νοσηλεύτρια.

Σκοπός του δημοτικού οδοντιατρείου είναι η παροχή δωρεάν υπηρεσιών πρωτοβάθμιας οδοντιατρικής περίθαλψης σε δημότες ή κατοίκους του Δήμου Λαρισαίων.

Το οδοντιατρείο – με εξαίρεση τα επείγοντα περιστατικά – λειτουργεί με ραντεβού Δευτέρα – Παρασκευή, 8 π.μ. – 2 μ.μ. και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2410-233430.

Όπως είχε δηλώσει στην «Ε» ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Κωνσταντίνος Ρεβήσιος «το οδοντιατρείο εξοπλίσθηκε με εξοπλισμό που διατέθηκε από την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας, το ΠΕΔΥ και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με τον Δήμο Λαρισαίων να προμηθεύεται τμήματα του εξοπλισμού και αναλώσιμα υλικά», εξηγώντας ότι στο δημοτικό οδοντιατρείο «θα παράσχεται πρωτοβάθμια οδοντιατρική κάλυψη και ειδικότερα, οδοντοθεραπεία και αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών, που αφορούν περίπου στο 80% των οδοντιατρικών προβλημάτων. Οδοντοθεραπεία όπως μεταξύ άλλων, εξαγωγές, απονευρώσεις, ουλίτιδα κ.λπ. ενώ δεν θα παράσχονται υπηρεσίες που αφορούν σε οδοντοπροσθετική και αισθητική οδοντιατρική».

Δικαιούχοι του δημοτικού οδοντιατρείου θα είναι άποροι, ανασφάλιστοι αλλά και χαμηλοσυνταξιούχοι, για τους οποίους, αρμόδια Επιτροπή θα εξετάζει κατά περίπτωση οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα ενώ τέλος, οδοντιατρικές υπηρεσίες θα παράσχονται και σε πρόσφυγες.

Όπως έχει επισημάνει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων Δημήτρης Δεληγιάννης «τα τελευταία δύο χρόνια, από τον Δήμο Λαρισαίων, γίνεται μεγάλη προσπάθεια και στον τομέα της υγείας με ανάπτυξη προγραμμάτων αγωγής υγείας και τη λειτουργία του δημοτικού πολυιατρείου, προσπάθεια που αφορά στη στήριξη ευπαθών ομάδων διασφαλίζοντας την ισότιμη πρόσβαση».

* O δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, θα επισκεφθεί το δημοτικό οδοντιατρείο σήμερα Παρασκευή στις 11 π.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass