ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΩΝ

Ενημέρωση για τις αγγειακές παθήσεις

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2017 10:10

Η πρόληψη και θεραπεία των αγγειακών παθήσεων ήταν το αντικείμενο της εκδήλωσης που διοργάνωσαν χθες στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, το Ινστιτούτο Αγγειακών Παθήσεων, η Αγγειοχειρουργική και η Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρδιοπαθών Λάρισας «Ο Αγιος Παντελεήμων».

Ομιλητές στην εκδήλωση που στόχευε στην ενημέρωση του κοινού για τις αγγειακές παθήσεις, την έγκαιρη διάγνωση και τις θεραπευτικές δυνατότητες, ήταν μέλη της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής και Νευρολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Λάρισας.

Επισημαίνεται ότι το Ινστιτούτο Αγγειακών Παθήσεων είναι μια αστική μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρία, η οποία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010, με έδρα την πόλη της Λάρισας και πρωταρχικό στόχο την προώθηση της εκπαίδευσης και της έρευνας, στον τομέα των αγγειακών νόσων.

Στην χθεσινή εκδήλωση, την οποία χαιρέτισε ο – νευροχειρουργός – αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, μίλησαν ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αθανάσιος Γιαννούκας, ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, Μιλτιάδης Ματσάγκας, ο λέκτορας Αγγειοχειρουργικής, Στυλιανός Κούτσιας, ο αγγειοχειρουργός, Νικόλαος Ρούσας, ο αγγειοχειρουργός Χρήστος Καραθάνος, ο αγγειοχειρουργός Γεώργιος Κούβελος και η νευρολόγος Αλεξάνδρα Παπά.

Αναπτύχθηκαν εισηγήσεις για την πρόληψη και θεραπεία της αθηρωματικής νόσου, την πρωτογενή πρόληψη των αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων, την αντιμετώπιση της στένωσης των καρωτίδων, τα ανευρύσματα κοιλιακής αορτής, την αποφρακτική αρτηριοπάθεια κάτω άκρων, τη φλεβική θρόμβωση και τη φλεβική ανεπάρκεια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass