ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Υλοποιείται το πρόγραμμα «Όλη η πόλη φιλοξενεί»

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2017 12:54

Εγκαινιάστηκε σήμερα και στην πράξη το πρόγραμμα «Όλη η πόλη φιλοξενεί» το οποίο υλοποιεί το παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, σε συνεργασία με τις δύο ογκολογικές κλινικές των νοσοκομείων της Λάρισας και την τοπική Ένωση Ξενοδόχων.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανακούφιση των καρκινοπαθών που βρίσκονται σε θεραπεία (χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες) στα νοσοκομεία της Λάρισας και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Με τη συγκέντρωση των χρημάτων που προκύπτουν από τη δραστηριότητα της Αντικαρκινικής Εταιρείας, υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση με τρία από τα ξενοδοχεία της Λάρισας που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και πλέον παρέχεται η δυνατότητα διαμονής των ασθενών στα ξενοδοχεία, για το διάστημα  που κρίνουν απαραίτητο οι θεράποντες γιατροί και με κάλυψη των εξόδων από την Αντικαρκινική.

Οι ασθενείς που αξιολογούνται από τις δομές των ογκολογικών κλινικών ότι χρήζουν βοήθειας, θα προμηθεύονται από τις ίδιες τις κλινικές ένα Voucher (προπληρωμένη διαμονή) το οποίο θα επιδεικνύουν στα συμβεβλημένα ξενοδοχεία. Το voucher αυτό αντιστοιχεί στην κάλυψη του κόστους διανυκτέρευσης και φέρει τη σφραγίδα και την υπογραφή της προέδρου του Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κας Ράνιας Σουλτούκη. Στη συνέχεια, το voucher επιστρέφει από το ξενοδοχείο στην Αντικαρκινική, από την οποία και πληρώνεται το σχετικό τιμολόγιο.

Το κόστος κάθε διανυκτέρευσης έχει συμφωνηθεί με βάση τη σύμβαση συνεργασίας στα 30 ευρώ.

Με τα περίπου 10.000 ευρώ που έχουν συγκεντρωθεί από τις μέχρι στιγμής δράσεις της Αντικαρκινικής Εταιρείας, έχουν διασφαλιστεί περίπου 330 διανυκτερεύσεις, οπότε αντιμετωπίζεται το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα ζήτηση.   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass