ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ RUN GREECE ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ

Εκστρατεία ενημέρωσης «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον διαβήτη»

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2017 12:50

Μια σημαντική πρωτοβουλία της Novο Νοrdisk Ελλάς , με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ), η εκστρατεία «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον διαβήτη» δίνει το παρών στα δρομικά γεγονότα του ΣΕΓΑΣ «Run Greece- Αγώνες Πόλης για όλους».

Με συμμετοχές που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 1000 δρομείς, σε όλες τις πόλεις του προγράμματος η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον διαβήτη (Run to Change Diabetes_ΝΝΗ )» θα συμμετέχει σε όλα τα δρομικά γεγονότα με πρώτο σταθμό τη Λάρισα την Κυριακή 26 Μαρτίου.

Την ομάδα θα αποτελούν εργαζόμενοι της Novo Nordisk Hellas, μέλη των κατά τόπους συλλόγων ασθενών με διαβήτη τόσο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ατόμων με Διαβήτη όσο και την Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη, εργαζόμενοι της εταιρίας, καθώς και υποστηρικτές της πρωτοβουλίας με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή της εταιρίας κ. Ολύμπιο Παπαδημητρίου.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ομάδας, στον εκθεσιακό χώρο των χορηγών, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, κοντά στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού, θα πραγματοποιούνται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου αίματος, από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα συμπτώματα του διαβήτη και τη σημαντικότητα της έγκαιρης διάγνωσης.

Οι μετρήσεις θα γίνουν μεταξύ 9:00π.μ. έως και τις 12:30 μ.μ.

Η διευθύντρια εταιρικών υποθέσεων της Novo Nordisk Ελλάς κ. Μ. Καραγεώργου με αφορμή την αυλαία του Run Greece στη Λάρισα δήλωσε:

«Η εταιρία μας είναι για 2η συνεχή χρονιά επίσημος υποστηριχτής σε όλα τα δρομικά γεγονότα του ΣΕΓΑΣ. Ως εταιρεία αλλά και ως πολίτες υποστηρίζουμε οποιαδήποτε πρωτοβουλία έχει να κάνει με την πρόληψη αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε χρόνια νοσήματα όπως είναι ο διαβήτης. Θα συνεχίσουμε μέσα στο 2017 να εντείνουμε τις προσπάθειές μας τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στην πολιτική αρένα προκειμένου να αναχαιτιστεί η μάστιγα του αιώνα που ονομάζεται διαβήτης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass