ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Συνεργασία για την προσφορά στον συνάνθρωπο

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2017 13:10

Συνάντηση με τον διοικητή των Νοσοκομείων Λάρισας, Παναγιώτη Νάνο, είχαν ο πρόεδρος με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.)/ παράρτημα Νομού Λάρισας, στο πλαίσιο των επαφών τους με τοπικούς φορείς της πόλης.

Οι διασώστες ενημέρωσαν τον διοικητή για τις δράσεις της Ε.Ο.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και ζήτησαν τη συνδρομή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου σε θέματα εκπαίδευσης των μελών της, κυρίως σε πρώτες βοήθειες, αλλά και για τους στόχους που έχουν θέσει τα μέλη του Δ.Σ., σεβόμενοι πάντα τις ηθικές αξίες για τον άνθρωπο.

Επίσης ζήτησαν τη στήριξη σε ενημερωτικές και άλλες εκδηλώσεις καθώς και κάποια υλικά που είναι απολύτως απαραίτητα στην παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο διοικητής αναγνώρισε ότι οι εθελοντές και ο εθελοντισμός είναι πολύτιμος κοινωνικός πόρος και δήλωσε αρωγός σε όλες τις δράσεις των εθελοντών.

Ειδικότερα για το θέμα της εκπαίδευσης δεσμεύτηκε να παραχωρήσει χώρο και να στηρίξει με ιατρικό και άλλο προσωπικό το πρόγραμμα των μαθημάτων που από κοινού θα καταρτίσουν.

Το συμπέρασμα που βγήκε από τη συνάντηση είναι ότι πολιτεία και κοινωνία μπορούν να προσφέρουν πολλά στους συνανθρώπους μας μέσα από τη συνεργασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass