ΣΥΣΚΕΨΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Πρωτοβουλίες ΥΠΕ για τη φύλαξη των Κέντρων Υγείας

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2017 23:00
Από τη χθεσινή σύσκεψη στο δημαρχείο Τυρνάβου Από τη χθεσινή σύσκεψη στο δημαρχείο Τυρνάβου

Το μεγάλο ζήτημα της φύλαξης του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου αλλά και κατ’ επέκταση και των άλλων τεσσάρων Κέντρων Υγείας του νομού τέθηκε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί με πρωτοβουλία του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση και την παρουσία του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστορα Αντωνίου.

Η σύσκεψη έγινε με αφορμή τα απανωτά κρούσματα επιθέσεων ειδικά τις νυχτερινές ώρες στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου. Μετά την τοποθέτηση του οικοδεσπότη δημάρχου κ. Παναγιώτη Σαρχώση στην παρέμβασή του ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Νέστορας Αντωνίου με την ευαισθησία που τον διακατέχει και για θέματα προστασίας των εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας αλλά και των πολιτών οι οποίοι πηγαίνουν σ΄ αυτά για την αποκατάσταση της υγείας τους, ενημέρωσε ότι η 5η ΥΠΕ ήδη πραγματοποίησε διαγωνισμό για τη φύλαξη των Κέντρων Υγείας ο οποίος απέβη άκαρπος ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία για τη διενέργεια δεύτερου διαγωνισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αντωνίου αναφέρθηκε με πολύ θετικά λόγια στην παρέμβαση του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου κ. Μαργαρίτη Κωσταρέλου ο οποίος δεσμεύτηκε ότι το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου θα βρίσκεται σε αυξημένη εποπτεία από τη δύναμη του τμήματος με σκοπό την αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων στο μέλλον.

Τέλος ο κ. Αντωνίου ενημέρωσε ότι θα γίνουν επίσης παρεμβάσεις σε ό,τι αφορά στη θωράκιση των κτιρίων και των πέντε Κέντρων Υγείας του νομού Λάρισας. Σε ό,τι αφορά στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου θα γίνει εκτός των άλλων θωράκιση και της κεντρικής εισόδου του ΣΑΒ.

Σημαντική η παρέμβαση της δραστήριας διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Αναστασίας Νικιτίδου η οποία η ίδια μαζί με τα στελέχη του Κ.Υ.Τ. βιώνουν συχνά πυκνά επιθέσεις, ειδικά τις νυχτερινές ώρες.

Παρευρέθηκαν ακόμη και έκαναν τοποθετήσεις , οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας κ. Δημήτρης Γουναράς, Γεώργιος Μπρισίμης, Βασίλειος Κόντης και Αντώνιος Βαλιώτης και από τον οικισμό ΡΟΜΑ του Τυρνάβου ο κ. Βασίλης Τσακίρης.

Τέλος ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης επισήμανε ότι η δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας Παράρτημα ΡΟΜΑ Τυρνάβου θα δώσει τη δυνατότητα για καλύτερη διαχείριση τέτοιων φαινομένων μέσω της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass