ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Ιατρική εκδήλωση στο Συκούριο

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2017 22:25

Εκδήλωση διοργάνωσε το ΚΕΠ Υγείας (κέντρο πρόληψης ) του Δήμου Τεμπών στην αίθουσα του Δημοτικού Διαμερίσματος Συκουρίου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε η υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας, δημοτική σύμβουλος κ. Γεωργία Τσιόπα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν για θέματα υγείας, ο ιατρός κ. Μάριος Ξηρομερίτης για τις προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του προστάτη και ο ιατρός κ. Κων/νος Ανδριτσόπουλος για τις προληπτικές εξετάσεις για το καρκίνο του παχέος εντέρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος που στον σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για τη νέα δομή στο Δήμο, για το ΚΕΠ Υγείας και τη λειτουργία αυτού , ευχαρίστησε τους ιατρούς για την παρουσία τους και όλους τους παρευρισκόμενους. Παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και σε άλλα τοπικά διαμερίσματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος Κώστας Νταφούλης ,ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Έξαρχος , ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου Γεώργιος Καλότυχος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Όσσας κ .Ιωάννης Μπίκας, η πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κυψελοχωρίου κ. Πηλία Σουκουβέλου, η συντονίστρια κ. Μαυρουδή Μαρία, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας όπως και το προσωπικό των κινητών μονάδων της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, η κ. Αλεξάνδρα Γούσιου και η κ. Παναγιώτα Γαλατσίδα από τη «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Τεμπών, οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΚΕ.Π Υγείας και δημότες του Δημοτικού Διαμερίσματος Συκουρίου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass