ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Λειτουργία βάσης ΕΚΑΒ στη Σκιάθο

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2017 15:37

Μετά την επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Αυγέρη στις αρχές του καλοκαιριού, λειτουργεί πλέον βάση ΕΚΑΒ στη Σκιάθο επανδρωμένη με διασώστες - πληρώματα ασθενοφόρων.

Είναι η πρώτη χρονιά που καλύπτεται το νησί όλο το εικοσιτετράωρο και ήδη η χρησιμότητά του φάνηκε ότι ήταν απαραίτητη μια και η Σκιάθος έχει υψηλό ποσοστό τουρισμού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΚΑΒ Λάρισας.
Μάλιστα προβλέπεται, στην επόμενη προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού που θα πραγματοποιηθεί να υπάρχουν και δύο θέσεις διασωστών - πληρωμάτων ασθενοφόρων ώστε να ενισχυθεί το κοσμοπολίτικο νησί της Σκιάθου.
Σχετικά με το τροχαίο μεταξύ λεωφορείου και μοτοποδηλάτου που έγινε προχθές το απόγευμα στη Σκιάθο, διευκρινίζεται ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρευρέθηκε άμεσα στο συμβάν από όπου παρέλαβε έναν τραυματία, τον οποίο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, τον μετέφερε σε ιδιωτικό ιατρείο κατ’ εντολή του διευθυντή του Κέντρου Υγείας.  
Από την πλευρά της η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας «ευχαριστεί τόσο τους φορείς του νησιού όσο και την ένωση ξενοδόχων της περιοχής, για την προσφορά τους σε στέγαση και σίτιση προς το προσωπικό του ΕΚΑΒ, ενώ σύντομα θα βρίσκεται στη Σκιάθο για περαιτέρω οργάνωση και βελτίωση των υπηρεσιών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass