ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η περιεγχειρητική διαχείριση του γηριατρικού ασθενούς

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2017 16:14

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Περιεγχειρητική διαχείριση του γηριατρικού ασθενούς – Σύγχρονες απόψεις» διοργανώνει η Αναισθησιολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «Larissa Imperial», στη Λάρισα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος, του Ινστιτούτου Αγγειακών Παθήσεων και του Ινστιτούτου Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή.

«Καθώς έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των γηριατρικών ασθενών που υποβάλλονται σε πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων, είναι σημαντικό οι αναισθησιολόγοι να εμπλέκονται ενεργά στην περιεγχειρητική διαχείριση και φροντίδα των ασθενών αυτών, σε μια προσπάθεια βελτίωσης της έκβασης και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις μεταξύ μας, αλλά και με συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων και να γνωρίσουμε νέες τεχνικές και νέες συστάσεις, έτσι ώστε να εναρμονιστούμε με τις σύγχρονες τάσεις για την περιεγχειρητική διαχείριση των γηριατρικών ασθενών», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Το πρόγραμμα, θα περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια και διαλέξεις στα παρακάτω θέματα:

Περιεγχειρητική γηριατρική: Ποια η γνώμη του υγειονομικού προσωπικού Εγκεφαλική δυσλειτουργία περιεγχειρητικά και όχι μόνο. Περιεγχειρητική προσέγγιση γηριατρικού ασθενούς. Χειρουργική καρκίνου και ηλικιωμένοι ασθενείς. ERAS protocols στους ηλικιωμένους. Κατάγματα ισχίου. Πονοκέφαλος για όλους. Κρίσιμα θέματα για την οξεία φροντίδα του γηριατρικού ασθενούς. Πόνος και ηλικιωμένοι ασθενείς. Κλινικά παραδείγματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass