ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΤΑΙΡEΙΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΧΕΡΙΟΥ

Συγγενείς ανωμαλίες του άνω άκρου

Δημοσίευση: 18 Νοε 2017 15:23

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα το 23ο Κοινό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής (πρόεδρος η καθηγήτρια Ζ. Νταϊλιάνα) και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού (πρόεδρος ο επικ. καθηγητής Β. Κοντογεωργάκος).

Στην τελετή έναρξης, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους o βουλευτής Κ. Μπαργιώτας και οι πρόεδροι των Ελληνικών Εταιρειών Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, έδωσαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες διαλέξεις ο καθηγητής Ορθοπαιδικής Παναγιώτης Σουκάκος, που έδωσε διάλεξη με τίτλο «Συγγενείς Ανωμαλίες Άνω Άκρου: Αρχαιογνωστικές και Μυθολογικές καταγραφές» και ο εικαστικός Χρήστος Παπανικολάου, που μίλησε για «Το χέρι στην Τέχνη».
Στο συνέδριο ήταν προσκεκλημένοι καταξιωμένοι χειρουργοί από τον τομέα της Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και της Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου, τόσο από την Ελλάδα όσο και από τον διεθνή χώρο (ΗΠΑ, Ρωσία και Βαλκανικές χώρες). Το συνέδριο, το οποίο παρακολούθησαν ορθοπαιδικοί και πλαστικοί χειρουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, περιλάμβανε διαλέξεις, αντιπαραθέσεις, στρογγυλές τράπεζες και ελεύθερες ανακοινώσεις, οι καλύτερες εκ των οποίων έλαβαν τιμητική διάκριση, ενώ για τους νεότερους ιατρούς οργανώθηκαν συνεδρίες ειδικευόμενων και πρακτικής άσκησης στην οστεοσύνθεση των καταγμάτων άνω άκρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass