ΤΟΝΙΣΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ «Η ΑΓΑΠΗ»:

Σωτήριος για τους ενηλίκους ο εμβολιασμός

Δημοσίευση: 20 Νοε 2017 15:22

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο  Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Συλλόγος Δ.Κιλελέρ «Η ΑΓΑΠΗ» με ομιλητή τον γενικό ιατρό Οικογενειακής Ιατρικής Κοντοβό Λάμπρο, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τα εμβόλια που πρέπει να γίνονται στους ενηλίκους.

Ειδικότερα ο ιατρός αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα στον εμβολιασμό των ενηλίκων σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού του 2017 και τονίστηκε η σημασία της πρόληψης με τον έγκαιρο εμβολιασμό έναντι δυνητικά σοβαρών νοσημάτων όπως η γρίπη, η πνευμονία από πνευμονιόκοκκο και ο έρπητας ζωστήρας .

Την εκδήλωση προλόγισε η ταμίας του Συλλόγου κ. Στέλλα Σαμαρά, η οποία εξήρε την προσφορά της εκλιπούσης προέδρου Φανής Καντώνια και διαβεβαίωσε ότι τα μέλη του Συλλόγου με γνώμονα τα ιδεώδη της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της φιλανθρωπίας θα συνεχίσουν το θεάρεστο έργο της.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του δημάρχου Κιλελέρ ο ειδικός σύμβουλος κ. Σ. Καραφέριας, ενώ παρέστησαν ο πρώην δήμαρχος Κιλελέρ κ. Ρ. Κομήτσας, η τοπική σύμβουλος κ. Β.Μιχαλούλη και πολλοί φίλοι του Συλλόγου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης επίσης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας, προκειμένου να διατεθούν στους οικονομικά ευάλωτους συνδημότες μας, με στόχο να μην μείνει κανένα γιορτινό τραπέζι άδειο τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass