Εκδήλωση για την εμμηνόπαυση στη Νίκαια

Δημοσίευση: 20 Νοε 2017 15:30

Ο Γυναικείος Όμιλος Δήμου Κιλελέρ «Αρωγή – Αλληλεγγύη» διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, εκδήλωση ενημερωτικού περιεχομένου με θέμα «Γυναίκα και Εμμηνόπαυση» την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.

Αρχικά η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλίες για το θέμα, που απασχολεί όλες τις γυναίκες, από τρεις εξαιρετικούς επιστήμονες, ο καθένας στην ειδικότητά του, έτσι ώστε όλες οι γυναίκες που θα τις παρακολουθήσουν να αποκτήσουν μια πλήρη και πολύπλευρη ενημέρωση για αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα που τις αφορά. Ομιλήτριες θα είναι η κ. Έρη Πολύζου – Ραυτοπούλου μαιευτήρας, χειρουργός, γυναικολόγος, η ψυχοθεραπεύτρια κ. Στέλλα Ι. Λαμπρούλη, και η κ. Ευδοξία Πάσχου – Νταφοπούλου διαιτολόγος, διατροφολόγος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το ΔΣ του ομίλου παρακαλεί όλες τις κυρίες που θα παραστούν στην εκδήλωση εάν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (λάδι, γάλα, όσπρια, μακαρόνια και άλλα) για να βοηθήσουν στο μεγάλο έργο που ο όμιλος έχει αναλάβει βοηθώντας έμπρακτα στην αντιμετώπιση των επισιτιστικών αναγκών 230 οικογενειών σε χωριά του Δήμου Κιλελέρ που βρίσκονται σε ένδεια.

Η διανομή των τροφίμων που θα συλλέξει ο όμιλος, μαζί με τα τρόφιμα της εκδήλωσης, θα διανεμηθούν στις 14 Δεκεμβρίου.

Με το πέρας των ομιλιών, στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου, θα προσφερθούν διάφορα εδέσματα και η βραδιά θα κλείσει μελωδικά με τους ήχους σαξόφωνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass