Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Π.Π.Γ.Ν.Λ. ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Δεν αναβλήθηκαν τα χειρουργεία

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2017 4:22

Στο έγγραφο των γιατρών του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου προς την 5η Υγειονομική Περιφέρεια, απαντά ο διοικητής των νοσοκομείων Παναγιώτης Νάνος, ο οποίος υπογραμμίζει “ότι κανένα χειρουργείο δεν αναβλήθηκε και πως το Ιατρείο Πόνου λειτουργεί κανονικά”.

Αναλυτικά στην απάντησή του ο διοικητής αναφέρει ότι «προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με όσα “καταγγέλλουν” οι γιατροί, σας γνωρίζουμε τα εξής: Κανένα χειρουργείο δεν αναβλήθηκε με τις μετακινήσεις αναισθησιολόγων σε άλλα Νοσοκομεία, δεδομένου ότι από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για τον μήνα Δεκέμβριο μετακινήθηκαν για δύο μόνον εφημερίες αναισθησιολόγοι του Πανεπιστημιακού.

Κανένα ιατρείο δεν ανέστειλε τη λειτουργία και ειδικότερα το Ιατρείο Πόνου στο οποίο προσέρχονται οι ογκολογικοί ασθενείς.

Είναι αλήθεια ότι τα προβλήματα του Νοσοκομείου της Λαμίας, τα οποία είναι γνωστά από καιρό και ελπίζουμε ότι θα λυθούν οριστικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης των μόνιμων ιατρών ΕΣΥ, οι κρίσεις είναι σε εξέλιξη», καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης των νοσοκομείων Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass