Στόχος η λειτουργία Μονάδας Εγκεφαλικών

* Το 2017 στη ΜΕΘ και στη ΜΑΦ του ΓΝ Λάρισας νοσηλεύτηκαν 400 ασθενείς

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2018 15:16

«Επόμενος στόχος μας, είναι να λειτουργήσει και Μονάδα Εγκεφαλικών Επεισοδίων» τόνισε ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Απόστολος Κομνός, μιλώντας στην εκδήλωση του Σωματείου Φίλων ΜΕΘ του ΓΝΛ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έγινε στο κατάμεστο από κόσμο, «Κτήμα Βερσαλίες», μέλη και φίλοι του Σωματείου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Με τον πρόεδρο του Σωματείου, Γ. Φακή, κάνοντας αναφορά στους στόχους του Σωματείου και έναν σύντομο απολογισμό δράσεων παράλληλα, σημείωσε ότι το 2018 θα διοργανωθούν επιστημονικές εκδηλώσεις, ενημερωτικού χαρακτήρα σε Αγιά, Φάρσαλα και Τύρναβο.

Με τον διευθυντή της κλινικής, Απ. Κομνό, να τονίζει ότι τόσο η ΜΕΘ όσο και η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) έχουν αναπτυχθεί πλήρως και το 2017, «νοσηλεύτηκαν 400 ασθενείς, που αποτελεί αριθμό ρεκόρ». Με τον κ. Κομνό να σημειώνει πως «το επόμενο βήμα μας, που αποτελεί και στόχο μας, να λειτουργήσει και Μονάδα Εγκεφαλικών Επεισοδίων μέσα στις Μονάδες μας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Φακής ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες, Αχ. Νταβέλη, Στ. Τσιαγκούλη, Ιωάν. Καντώνια, Ιωάν. Τόλιο, Λάζ. Μπαλούκα, Κων. Ζησάκη, Αθαν. Ζυγογιάννη αλλά και τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Ε», Γ. Μιχαλόπουλο για τη στήριξη των δράσεων του Σωματείου.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο υφυπουργός Αγρ. Ανάπτυξης, Βασ. Κόκκαλης, οι βουλευτές Χρ. Κέλλας και Κων. Μπαργιώτας, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Ν. Αντωνίου, ο δήμαρχος Λάρισας Απ. Καλογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Πινακάς, ο διοικητής του ΓΝΛ Δημ. Λιόλιος, ο διοικητής του ΓΝ Βόλου Χ. Αποστολίδης, ο διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ Λ. Κίτσιος, οι πρώην διοικητές νοσοκομείων Αθ. Μητσιός και Κων. Καραμπάτσας και εκατοντάδες Λαρισαίοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass