ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ, ΤΗΣ Π.Ε.Π.Φ.Α.

Ημερίδα Α’ βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2018 16:50

Το Νομαρχιακό Τμήμα ν. Λάρισας, της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Ε.Π.Φ.Α.) στο πλαίσιο των επιμορφωτικών του δράσεων, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και το γραφείο εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας, διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα την Παρασκευή 2 Μαρτίου και τις ώρες 17:00-19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΥΗΛ

με θέμα «Πρώτες βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις και καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (BLS/AED) σε περιπτώσεις Καρδιακής Ανακοπής σύμφωνα με τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες του ERC (Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης».

 Περιλαμβάνει 2 ενότητες. Η 1η Ενότητα αναφέρεται σε παροχή Α΄ Βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις ,Αντιμετώπιση Τραυματισμών, Αντιμετώπιση Παθολογικών περιστατικών σε Θεωρητικό και Πρακτικό επίπεδο. Η 2η Ενότητα αναφέρεται στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (BLS/AED)(σενάριο σε πραγματικό χρόνο)

και πρακτική εξάσκηση Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε εκπαιδευτικά προπλάσματα (κούκλες) με εκπαιδευτικούς Αυτόματους Απινιδωτές, σε ολιγομελείς ομάδες εκπαιδευομένων.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αριθμημένη βεβαίωση παρακολούθησης από το ΕΚΑΒ.

Μετά το τέλος της ημερίδας θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ένωσης.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Ένωσης (16:00-17:00) καθώς και εκλογές (17:00-20:00) για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Ε.Ε. της ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας περιόδου 2018-2020. Κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι την Πέμπτη 1/3/2018 στις 20:00 στέλνοντας σχετικό μήνυμα στο pepfalar@gmail.com, ή στη γραμματέα της ένωσης κ. Μπατσίλα Δάφνη (6932-430396).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass