ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ

Ενημερωτικές ομιλίες από το Κ.Υ. Αγιάς

Δημοσίευση: 25 Απρ 2018 15:38

Ενημέρωση για τον τέτανο από τη γενική ιατρό του Κέντρου Υγείας Αγιάς, κ. Κωνσταντίνα Καραούλη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου, η οποία απευθύνεται στον γενικό ενήλικο πληθυσμό της περιοχής, στο προσωπικό του Δήμου Αγιάς και των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομικό Τμήμα, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο).

Αύριο το πρωί, επίσης στις 11, θα γίνει ενημέρωση για την ιλαρά, με έμφαση στα νέα επιδημιολογικά δεδομένα, από την επισκέπτρια Υγείας του Κέντρου, κ. Αναστασία Λάππα, στον χώρο του 2ου Νηπιαγωγείου Αγιάς, που απευθύνεται στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών που φοιτούν στον δημοτικό Παιδικό Σταθμό, στα 1ο και 2ο Νηπιαγωγεία Αγιάς. Πέραν της ενημέρωσης, θα γίνει και έλεγχος των Ατομικών Βιβλιαρίων Υγείας των παιδιών.

Οι ενημερωτικές αυτές ομιλίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εμβολιασμών που διανύουμε και στοχεύουν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού σχετικά με την αξία των εμβολιασμών, στην αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης κυρίως στους ενήλικες και στη μείωση του κινδύνου από την επιδημική έξαρση της ιλαράς με εμβολιασμό ενηλίκων επιδιώκοντας τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί πως μέχρι μεθαύριο Παρασκευή 27 Απριλίου υλοποιείται, στο Τμήμα Επισκεπτών Υγείας και στα Εξωτερικά Ιατρεία του Κέντρου, έλεγχος Ατομικών Βιβλιαρίων Υγείας ή καρτών εμβολιασμού του ενήλικου πληθυσμού και γίνονται, όπως πάντα, δωρεάν εμβολιασμοί.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass