ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ

Νέος πρόεδρος ο καθηγητής Κ. Τεπετές

Δημοσίευση: 26 Απρ 2018 15:36

Ο καθηγητής Χειρουργικής κ. Κων. Τεπετές είναι ο νέος πρόεδρος του νέου Επιστημονικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την επόμενη διετία μετά τις εκλογές της προηγούμενης Παρασκευής. Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, για τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου ισοψήφισαν οι υποψήφιοι κ. Κ. Τεπετές και Ε. Ζακυνθινός και ακολούθησε κλήρωση όπως ορίζει ο νόμος, όπου τυχερός αποδείχθηκε ο πρώτος, ο οποίος αναλαμβάνει και την προεδρία.

Με απόφαση του διοικητή των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, συγκροτήθηκε το νέο εννεαμελές Επιστημονικό Συμβούλιο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, με διετή θητεία των μελών του και την ακόλουθη σύνθεση:

1. Τεπετές Κωνσταντίνος, καθηγητής, διευθυντής Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής, ως πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Ζακυνθινό Επαμεινώνδα, καθηγητή, διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

2. Αναγνωστόπουλος Βασίλειος, διευθυντής ΕΣΥ Πανεπιστημιακής Νευροχειρουργικής Κλινικής, με αναπληρωτή του τον Βαρυτιμίδη Σωκράτη, καθηγητή Ορθοπαιδικής της Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής.

3. Σκουλαρίγκης Ιωάννης, καθηγητής Καρδιολογίας στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική με αναπληρωτή του τη Γριβέα Ιωάννα, αναπληρώτρια καθηγήτρια Παιδιατρικής και Νεογνολογίας.

4. Τσικρίκα Αλεξάνδρα, επιμελήτρια Α’ Ακτινοδιαγνωστικής (χωρίς αναπληρωματικό μέλος καθώς ήταν η μοναδική υποψήφια).

5. Τζιαστούδη Ειρήνη, επιμελήτρια Β’ Παθολογικής Ανατομικής με αναπληρωτή της τον Καράγιωργα Γεώργιο, επιμελητή Β’ Ακτινοδιαγνωστικής

6. Ανυφαντής Γεώργιος – Σπυρίδων, επίκουρος καθηγητής Εμβρυολογίας (χωρίς αναπληρωματικό μέλος καθώς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος).

7. Σολδάτου Ευγενία, υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Ιατρικών Εργαστηρίων, με αναπληρωτή της τη Μπαρμπούτση Ελευθέρια, υπάλληλο κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Ιατρικών Εργαστηρίων.

8. Αληφακιώτη Δήμητρα, ειδικευόμενη ιατρός Δερματολογίας της Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής με αναπληρωτή της τον Μπατζαλέξη Κωνσταντίνο, ειδικευόμενο ιατρό Αγγειοχειρουργικής της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής.

9. Μαλίτα Αικατερίνη, υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ, κλάδου Νοσηλευτικής με αναπληρωτή της την Τσιγάρα Σταυρούλα, υπάλληλο κατηγορίας ΠΕ, κλάδου Νοσηλευτικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass