ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ

Ζωγραφίζουν για το περιβάλλουν, στέλνουν μήνυμα για την πρόληψη

Δημοσίευση: 27 Απρ 2018 15:24

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ. σε συνεργασία με τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Λάρισας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου - Ελασσόνας και την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος διοργανώνουν την τελετή βράβευσης του 7ου Μαθητικού Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού με τίτλο «Το αειφορικό άγγιγμά μου στον κόσμο: Σέβομαι το περιβάλλον, τον εαυτό μου και τους άλλους» σήμερα Παρασκευή, στις 9:30 το πρωί, στο Δημοτικό Ωδείο.

Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια του νομού παίρνουν μέρος, με τελικό στόχο την προώθηση της Πρόληψης και την Προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας. Οι στόχοι του Διαγωνισμού είναι η μύηση των μαθητών σε ένα δημιουργικό τρόπο σκέψης και προβληματισμό, σχετικά με την αειφορία, τον σεβασμό για τον εαυτό μας και τους άλλους, αλλά και η προώθηση στα νέα άτομα των μηνυμάτων της πρόληψης και μιας θετικής στάσης ζωής, ως βάση για τη διαχείριση με δημιουργικούς τρόπους, των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν.

Στον Διαγωνισμό θα εκτεθούν όλα τα έργα των μαθητών και θα βραβευτούν τα τρία καλύτερα από το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο, ενώ θα ακολουθήσει εκδήλωση με μουσικοχορευτικά και θεατρικά δρώμενα από μαθητές.

Συμμετέχουν τα σχολεία: Δημοτικό Σχολείο Γλαύκης, 26ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, 12ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, 23ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, 33ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας, 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας, 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης, 2ο Δημοτικό σχολείο Γιάννουλης, Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη, Δημοτικό Σχολείο Καλοχωρίου, 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα, Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγιάς, Σχολή Καραβάνα. 8ο Γυμνάσιο Λάρισας, 1ο Γυμνάσιο Λάρισας, 12ο Γυμνάσιο Λάρισας, 7ο Γυμνάσιο Λάρισας, 15ο Γυμνάσιο Λάρισας, 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου, 2ο Γυμνάσιο Τυρνάβου, Γυμνάσιο Νίκαιας, Γυμνάσιο Εκπαιδευτηρίων Μ. Ν. Ράπτου, 1ο Γυμνάσιο Ελασσόνας, Λύκειο Τυρνάβου, 4ο Λύκειο Λάρισας, 1ο ΓΕΛ Ελασσόνας. 10ο Λύκειο Λάρισας, 6ο Λύκειο Λάρισας, 12ο Λύκειο Λάρισας, 13ο Λύκειο Λάρισας, 4ο ΕΠΑΛ Λάρισας, 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας, ΕΠΑΛ Τυρνάβου, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass