Με «επίκαιρη» ο Γ. Λαμπρούλης για τους 132 των νοσοκομείων

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2018 16:29

Με επίκαιρη, αυτή τη φορά, ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας επανέρχεται στους επιτυχόντες στον διαγωνισμό 8μηνου για τα Νοσοκομεία της Λάρισας, ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλης, επισημαίνοντας:

«Η διοίκηση του ΠΠΝΛ και του ΓΝΛ αποφάσισαν και προκήρυξαν διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ το 2016 για την πρόσληψη 132 εργαζομένων με 8μηνες συμβάσεις εργασίας, για τις ειδικότητες καθαριότητας, τραπεζοκόμων και φύλαξης των δύο νοσοκομείων της Λάρισας.

Οι οριστικοί πίνακες των επιτυχόντων αναρτήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2017. Μετά από ασφαλιστικά μέτρα της εργολαβικής εταιρείας ‘’ΗΠΕΙΡΟΣ’’ που είχε μέχρι τότε τους τομείς αυτούς, πάγωσε η πρόσληψή τους εδώ και 15 μήνες περίπου.

Και ενώ η διοίκηση των δύο νοσοκομείων καλλιεργούσε την προσδοκία στους επιτυχόντες ότι θα προσληφθούν σύντομα, γιατί το δικαστήριο έκανε δεχτή την αίτηση ανάκλησης της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων, όπως έλεγε, την Πέμπτη 19/4/2018 έγινε γνωστό από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, ότι το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ανάκλησης των ασφαλιστικών που είχε καταθέσει η διοίκηση των δύο νοσοκομείων, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν οι προσλήψεις.

Οι 132 επιτυχόντες δικαίως είναι αγανακτισμένοι απ’ αυτή την κατάσταση και ζητούν να παρέμβει άμεσα η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο για να ξεμπλοκάρει αυτή η υπόθεση, ώστε να μπορέσουν να πιάσουν δουλειά. Ερωτάται ο κ. υπουργός, τι προτίθεται να κάνει για να λυθεί το θέμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass