Μεταπτυχιακό στη Βιολογία της Αναπαραγωγής

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΧΡΙ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2018 19:08

Τη διεξαγωγή προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Βιολογία της αναπαραγωγής-βιοδείκτες στη μαιευτική και γυναικολογία-περιγεννητική ιατρική» ανακοίνωσε ο διευθυντής του προγράμματος, καθηγητής Αλ. Δαπόντε.


Το πρόγραμμα αρχίζει στις 01/10/2018 και περιλαμβάνει δύο διδακτικά εξάμηνα. Στο Α’ εξάμηνο (χειμερινό), πραγματοποιούνται 140 ώρες διδασκαλίας, από τις οποίες οι μισές είναι εργαστηριακές ασκήσεις. Στο Β’ εξάμηνο (εαρινό), υπάρχουν 162 ώρες διδασκαλίας, οι οποίες κατανέμονται σε 114 ώρες διαλέξεων και 48 ώρες εργαστηριακών ασκήσεων. Οι παραπάνω εργαστηριακές ασκήσεις πραγματοποιούνται στη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική και στο Εργαστήριο Βιολογίας και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επιπρόσθετα στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος πραγματοποιούνται ώρες πρακτικής εργαστηριακής άσκησης των μεταπτυχιακών φοιτητών στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής. Ενώ στο πλαίσιο απόκτησης εμπειριών, παραστάσεων κι επαγγελματικών ευκαιριών το «Πρόγραμμα» συνεργάζεται με τη Roche Diagnostics Hellas (RDH) για να βοηθήσει στη βέλτιστη εκπαίδευση όλων των μεταπτυχιακών στις επαγγελματικές εργαστηριακές εφαρμογές των Bιοδεικτών για την Υγεία της Γυναίκας στην Ελλάδα.
Αιτήσεις υποβάλλονται από αύριο Δευτέρα 9 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου και ώρες 10.00-13.00 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, γραφείο καθηγητού κ. Αλέξανδρου Δαπόντε, 2ος όροφος, γραφείο 19, υπόψιν κ. Σοφία Καρυώτου, κ. Γεωργία Κόκκα. Τηλέφωνα πληροφοριών: 2413-502795, 2413-502796 και Fax 2413-501019.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass