Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιατρική εκδήλωση για την υγεία και ευημερία

*ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2023 8:05

Ένα σημαντικό γεγονός στον τομέα της υγείας έρχεται στο προσκήνιο, καθώς η διακεκριμένη γαστρεντερολόγος, κ. Ροξάνα Αγκαρίτσι, από τη Λάρισα, σε συνεργασία με τον βραβευμένο ερευνητή, δρ. Manuelle Biazzo, από το The Bio Arte Μάλτα, παρουσιάζουν την εκδήλωση με τίτλο «Το μικροβίωμα του εντέρου, ως νέος ρυθμιστής του ανοσοποιητικού».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 17:30 στον Μύλο του Παππά (αμφιθέατρο, κεντρικό κτίριο, 2ος όροφος), με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δ. Λαρισαίων και την KML Medi Group. Όπως σημειώνουν οι οργανωτές: «Το μικροβιωματικό προφίλ ενός ατόμου, επηρεάζει τη σωματική υγεία, την ψυχική κατάσταση και ακόμη και τη νευρολογική ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και την ανταπόκριση σε φαρμακευτικές αγωγές. Στην εκδήλωση αυτή, οι δύο ειδικοί θα αναλύσουν τα πρόσφατα ερευνητικά επιτεύγματα στον τομέα του μικροβιώματος του εντέρου, αποκαλύπτοντας τη σημασία του στην υγεία μας.
Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα σε αυτόν τον σημαντικό τομέα της ιατρικής.
Η εκδήλωση υπόσχεται να προσφέρει σημαντική γνώση για την υγεία και την ευημερία».
Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6936-502.336.

Σχετικά Άρθρα