Δωρεάν έλεγχος στοματικής υγείας την Πέμπτη στο Δημαρχείο Λάρισας

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2013 23:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:20

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (Ε.Ο.Ο.) σε συνεργασία με τις Οδοντιατρικές σχολές Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει την εκτέλεση ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Πανελλήνια Επιδημιολογική Μελέτη Καταγραφής της Στοματικής Υγείας», το οποίο χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού του ΕΣΠΑ (ΕΕ) και αποσκοπεί στη καταγραφή των οδοντιατρικών αναγκών ώστε να καταλήξει σε προτάσεις για τη βελτίωση της στοματικής υγείας του πληθυσμού της χώρας μας.

Το πρόγραμμα αυτό αφορά στην εξέταση παιδιών και ενηλίκων ηλικίας 35-44 και 65-74 ετών στις περιοχές Αττικής, Έβρου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κεφαλληνίας, Κυκλάδων (νήσος Νάξος), Αχαΐας, Λαρίσης, Λέσβου-νήσος Μυτιλήνη και Χανίων που επιλέγονται τυχαία.

 Για τις ανάγκες της καταγραφής, συνεργείο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας θα πραγματοποιεί δωρεάν ελέγχους της Στοματικής Υγείας όσων ενδιαφέρονται, στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου, την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 από τις 9.30 το πρωί.

 Ο απαιτούμενος χρόνος εξέτασης ανά άτομο είναι περίπου 10 λεπτά. Οι εξεταστές-οδοντίατροι έχουν τυποποιηθεί μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας στην Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ (Αθήνα) για τη συγκεκριμένη μελέτη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass