ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΠΝΛ

Θεραπεία νεοπλασιών στον τόπο διαμονής την ασθενών

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2013 21:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:27

 

 Στο πρόγραμμα θεραπείας νεοπλασιών στον  τόπο διαμονής την ασθενών αφορά ημερίδα που διοργανώνει η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ) την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η ημερίδα στοχεύει αφενός στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας γύρω από το πρόγραμμα «Θεραπεία εκεί που ζω» αλλά και στην ενημέρωση των νοσηλευτών για τη χορήγηση κυτταροστατικών ουσιών με ασφάλεια.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής: Στις 10 πμ χαιρετισμός εκπροσώπου της ΕΝΕ Κωνσταντίνου Νανιόπουλου, νοσηλευτή ΜΕΘ ΠΝΛ και προέδρου του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας της ΕΝΕ.

Στις 10:20 πμ: Χαιρετισμοί εκπροσώπων Υπουργείου Υγείας, ΟΤΑ και Κοινωνικών Φορέων. Στις 10:40 πμ: «Εισαγωγή στο σχεδιασμό και την εφαρμογή προγράμματος κατάρτισης των νοσηλευτών για τη θεραπεία των νεοπλασιών στον τόπο διαμονής των ασθενών» Γιαννούλα Λεοντοπούλου, Νοσηλεύτρια, υπεύθυνη Ογκολογικής Μονάδας Γ.Ν. Λάρισας.

Στις 11:30 πμ: «Ανάλυση - παρουσίαση των πλεονεκτημάτων για ιόν τοπικό πληθυσμό και τα οφέλη από την υλοποίηση του έργου για τη θεραπεία των νεοπλασιών στον τόπο διαμονής των ασθενών» Σοφία Μάγγου, Νοσηλεύτρια, Προϊσταμένη Τμήματος Ημερήσιας Εξωτερικής - Χημειοθεραπείας ΠΓΝ Λάρισας. Η ημερίδα, που θα λήξει με συζήτηση στις 12 το μεσημέρι, μοριοδοτείται από την ΕΝΕ με 2 Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass