Ημερίδα για την πολλαπλή σκλήρυνση

Δημοσίευση: 09 Απρ 2013 23:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:29
 

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Λειτουργική αποκατάσταση και ποιότητα ζωής των ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση», οργανώνει η Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, (μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΠΟΑμΣΚΠ) στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τα κέντρα αποκατάστασης και τα κέντρα παροχής υγείας της περιφέρειας Θεσσαλίας και το κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης  «ANIMUS». Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο  20 Απριλίου και ώρα 10:30π.μ. – 13:30μμ ., στην σίθουσα εκδηλώσεων του  «ANINUS», και σκοπός της είναι να αναδειχθεί  ότι για το άτομο με Σ.Κ.Π., το πρόγραμμα αποκατάστασης είναι τόσο απαραίτητο όσο και η φαρμακευτική αγωγή.

Σε ανακοίνωση της Ενωσης τονίζεται ότι: « Η γενετική, η νευρο-φυσιολογική και η φαρμακολογική έρευνα στοχεύουν στην αναζήτηση και αντιμετώπιση της αιτιο-παθογένειας της νόσου με σκοπό τη μείωση της έντασης και της συχνότητας των ώσεων. Η ιατρική αποκατάσταση αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες των νευρολογικών ελλειμμάτων και μειώνοντας την επίδραση των επιπλοκών στοχεύει στον περιορισμό της αναπηρίας, βελτιώνοντας στην ποιότητα ζωής, την ανεξαρτησία και την κοινωνική επανένταξη του ατόμου».

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν καλούνται να επικοινωνήσουν με την ΠΕΑμΣΚΠ στα τηλ 2410 619484 και 2410 663154 (τις ώρες από 11:00π.μ. έως 14:30μ.μ.)

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass