Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ για παιδιά

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2013 13:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:20
Η «Επιμόρφωση Ζωής» (Επι.Ζω.) στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων, διοργανώνει και υλοποιεί ένα νέο εκπαιδευτικό – επιμορφωτικό σεμινάριο με αντικείμενο: «Βασική υποστήριξη ζωής και αντιμετώπιση πνιγμονής σε παιδιά».
Τα σεμινάρια πρόκειται να υλοποιηθούν το Σάββατο 25 Μαΐου από τις 16:00 έως τις 20:00 και την Κυριακή 26 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 14:00. Το κάθε πρόγραμμα εκπαίδευσης έχει συνολική διάρκεια 4 ώρες, και περιλαμβάνει διαλέξεις, επιδείξεις και κυρίως πρακτική εξάσκηση των εκπαιδευομένων σε ειδικά προπλάσματα βρέφους, μικρού παιδιού (νηπίου) και μεγάλου παιδιού.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλο το γενικό πληθυσμό (πολίτες, γονείς, μαθητές, σπουδαστές, εργαζόμενους σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς κτλ) αλλά και σε ειδικές ομάδες πληθυσμού (ιατρούς, νοσηλευτές, διασώστες, εκπαιδευτικούς, μέλη εθελοντικών ομάδων κτλ).
Το σεμινάριο «Βασική Υποστήριξη Ζωής και Αντιμετώπιση πνιγμονής σε Παιδιά», αφορά στην παροχή εκπαίδευσης σε βασικές αλλά σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες, για την εφαρμογή Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και αντιμετώπισης πνιγμονής σε Παιδιά, σε περιπτώσεις καρδιακής – αναπνευστικής ανακοπής και απόφραξης του αεραγωγού από ξένο σώμα, σύμφωνα με τις νέες κατευθυντήριες οδηγίες του ERC (Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης),
Οι εκπαιδεύσεις θα υλοποιηθούν στο εκπαιδευτικό κέντρο της Επι.Ζω. Οι εκπαιδευτές είναι όλοι εθελοντές (Διασώστες, Νοσηλευτές και Ιατροί) μέλη της Επι.Ζω. με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία σε ανάλογα πιστοποιημένα προγράμματα (ERC). Ο εξοπλισμός που απαιτείται για την εκπαίδευση (διασωστικός, υγειονομικό υλικό, Παιδιατρικά προπλάσματα, εκπαιδευτικοί απινιδωτές, Pocket mask, face shield, αναλώσιμα κτλ.) είναι διαθέσιμος και τηρεί τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας.
Μετά τη λήξη του προγράμματος χορηγούνται στους επιτυχόντες εκπαιδευόμενους πιστοποιητικά συμμετοχής από την Επι.Ζω. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, διευκρίνιση ή δήλωση συμμετοχής – εγγραφή επικοινωνήστε στα τηλ. 6948-89.07.99,   6989-89.41.96 (whats up) στο email: info@epizo.gr καθώς και στο facebook.com/EpiZo.epimorfosizois
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass