Ομιλία Γ. Πασχαλίδη στο Κιέριον

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2013 15:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:24

Εκδήλωση – ομιλία του βραβευμένου ερευνητή και συγγραφέα κ. Γιώργου Πασχαλίδη στην αίθουσα Αφροδίτη του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ της Καρδίτσας με θέμα, «Οι τρεις τρόποι λειτουργίας του εγκεφάλου» (εφαρμογή σε υγεία, εκπαίδευση, ανθρώπινες σχέσεις, αθλητισμό) διοργανώνεται το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 και ώρα 7 μ.μ.

Ο κ. Πασχαλίδης έχει μελετήσει τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Την ανακάλυψή του την έχει υποδεχθεί με θέρμη η ιατρική κοινότητα τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Έχει παρουσιαστεί σε τρία παγκόσμια ιατρικά συνέδρια, της Νέας Ορλεάνης, του Αμβούργου και της Μόσχας, καθώς και στο παγκόσμιο συνέδριο για την εκπαίδευση και την καινοτομία στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Η εργασία του βρίσκεται πλέον στην παγκόσμια βιβλιοθήκη.

Η ανακάλυψη «tri-anthropo-types Πασχαλίδη» παρουσιάστηκε σε επιστημονικό συμπόσιο που έγινε το Μάιο στην Αθήνα από το σύλλογο Ολυμπιονικών Ελλάδος και ο κ. Πασχαλίδης μίλησε για τον προπονητή-παιδαγωγό. Έχει βραβευθεί από την UNESCO, από το Βατικανό και από πολλούς άλλους φορείς, για την προσφορά του στον Άνθρωπο και την επιστήμη. Η ανακάλυψή του αφορά όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας (υγεία, ανθρώπινες σχέσεις, εκπαίδευση, αθλητισμό) και προοιωνίζει ένα καλύτερο μέλλον για τον Άνθρωπο.

Θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες από το χώρο της ιατρικής, της εκπαίδευσης και του αθλητισμού. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας), ο δήμος Καρδίτσας (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού), η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Νομού Καρδίτσας και Αθλητικοί σύνδεσμοι. Προλογίζει ο κ. Στέλιος Μάνος, Χημικός.

Οι ομιλητές:

1.      Η κ. Αναστασία Σταθοπούλου, παιδοψυχίατρος

2.      Η κ. Ελένη Παυλίδου γενική χειρούργος

3.      Η κ. Γεωργία Καραβίτη εκπαιδευτικός

4.      Ο κ. Μανώλης Καραγιάννης ομοσπονδιακός προπονητής στίβου.

Οι ενότητες είναι τέσσερις: Υγεία, Εκπαίδευση, Αθλητισμός, Ανθρώπινες σχέσεις.

Την όλη εκδήλωση συντονίζει η διακεκριμένη δημοσιογράφος κυρία Θεοδώρα Τσιτσιπά, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στη διαχείριση Ανθρώπινων πόρων και Μr στον τομέα τουρισμού και Διοίκησης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass