ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας γιατρών ΕΣΥ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2013 19:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:36
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι γιατροί ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, στις 7 Ιουνίου, ημέρα πανελλαδικής απεργίας των νοσοκομειακών γιατρών.
Οι γιατροί ΕΣΥ του ΠΝΛ ζητούν επίσης συνάντηση με τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας με αφορμή το θέμα των εφημεριών.
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ του ΠΝΛ «στις 30/5/2013 πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση ιατρών ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με θέματα: Κατάρρευση δημοσίου συστήματος υγείας, υποστελεχωση κλινικών και τμημάτων, παράνομη διαδικασία εφημέρευσης (μικτές, πρόσθετες εφημερίες), χωρίς εφημερία πρότυπο εφημέρευσης για τα νοσοκομεία της 5ης Υ.Π.Ε., βασισμένο στις σημερινές πραγματικές ανάγκες του πληθυσμού, εξευτελιστικές περικοπές του ιατρικού προσωπικού και μη έγκαιρη αποπληρωμή δεδουλευμένων.
Η συνέλευση ιατρών αποφάσισε ομόφωνα με τη συμμετοχή του συλλόγου μελών Δ.Ε.Π και της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε τα ακόλουθα: Απαίτηση άμεσης συνάντησης με τη διοίκηση της 5ης Υ.Π.Ε με τη συμμετοχή της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε για τον καθορισμό εφημεριακου προτύπου. Κατάθεση αίτηση γνωστοποίησης διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση του ΠΓΝΛ και της 5ης Υ.Π.Ε. Συμμετοχή στη πανελλαδική απεργία της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. στις 7 Ιουνίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου στη 1 μ.μ. στις 7 Ιουνίου και ταυτόχρονη ενημέρωση των ΜΜΕ. Αποστολή πρόσκλησης συμμετοχής στο σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου, στο Εργατικό Κέντρο, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις υπόλοιπες υγειονομικές συλλογικότητες της Θεσσαλίας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass