Καθημερινή λειτουργία του ΠΙ Μεσαγγάλων

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2013 21:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:52
Στο Περιφερειακό Ιατρείο Μεσαγγάλων που ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα καθημερινή πρωϊνή λειτουργία βρέθηκε κλιμάκιο στελεχών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας αποτελούμενο από τον αναπλ. Διοικητή Κώστα Καραμπάτσα, το Διευθυντή του Κ.Υ. Γόννων Παναγιώτη Πιτσίλκα και τη γραμματέα της Ιατρικής Υπηρεσίας Ευ. Βάσιου. Εκεί συναντήθηκαν με το δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο , τον αντιδήμαρχο Ευθύμιο Μπουζέκη, τον πρόεδρο της τοπικής ενότητας Αιγάνης Κ. Ζαφείρη και τον ιερέα π. Αθ. Καριώτη.
Όπως σημειώνεται από το ΓΝΛ, σήμερα «ξεκίνησε το ιατρείο αυτό να λειτουργεί καθημερινά σε πρωϊνή βάση για την εξυπηρέτηση του σημαντικού πληθυσμού που εισρέει στα παράλια του νομού το καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται   ότι το ιατρείο αυτό όπως και τα άλλα δύο παραλιακά (Στόμιο, Σωτηρίτσα) θα εφημερεύουν σε 24ωρη βάση με ιατρούς και νοσηλευτές από τις 12 Ιουλίου.
Κατά τη σύσκεψη των στελεχών της υγείας με τα αντίστοιχα της τοπικής αυτοδιοίκησης εξετάστηκαν και όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την υγειονομική κάλυψη της περιοχής.
 «Γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια σε δύσκολους δημοσιονομικά καιρούς ώστε με εξορθολογισμό ανθρώπινων και υλικών πόρων να κάνουμε το καλύτερο για τη δημόσια υγεία για τους πολίτες. Η τοπική αυτοδιοίκηση και στην προκειμένη περίπτωση ο δήμος Τεμπών με τα στελέχη του οποίου έχουμε διαρκή και άριστη συνεργασία είναι αρωγός μας στην προσπάθεια αυτή» δήλωσε ο Κ. Καραμπάτσας.
«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της ευθύνης μας απέναντι στους πολίτες» τόνισε ο δήμαρχος Τεμπών Κων. Κολλάτος ο οποίος αναφέρθηκε «στην άριστη συνεργασία νοσοκομείου – δήμου» καταλήγει η ανακοίνωση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass