Γιατροί του ΠΝΛ μηνύουν τη διοίκηση για τις εφημερίες

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2013 22:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:04
Στην κοινή συνέλευση των Ιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση των συλλόγων ιατρών ΕΣΥ και μελών ΔΕΠ «με θέματα:
1)  Στάση πληρωμών τακτικών και πρόσθετων εφημεριών από το Νοέμβριο του 2012.
2) Καθορισμός εφημεριακού προτύπου με βάση τις πραγματικές πληθυσμιακές ανάγκες και την ασφαλή εφημέρευση του Νοσοκομείου.
3) Ελλείψεις ιατρικού προσωπικού λόγω συνεχόμενων παραιτήσεων και απεγκαταστάσεων – εξάντληση ιατρικού προσωπικού χωρίς νέες προσλήψεις.
4) Καταγραφή των ελλείψεων σε αναλώσιμα υλικά και τεχνολογικό εξοπλισμό από τους Διευθυντές των κλινικών και των εργαστηρίων. 
5)  Απαξιωτική και απειλητική αντιμετώπιση εκ μέρους της Υ.Π.Ε της προσπάθειας των Δ.Σ των συλλόγων για δημοκρατικό διάλογο προς άμεση εξεύρεση λύσεων.
Αποφασίσαμε ομόφωνα τα ακόλουθα: Κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών   και έναντι της 5ης Υ.Π.Ε για τις προφορικές απειλές έναντι των εκπροσώπων των Διοικητικών Συμβουλίων. Εκτίμηση για επίσχεση εργασίας και κλιμάκωση κινητοποιήσεων. Δημοσιοποίηση στα ΜΜΕ μετά το πέρας της καταγραφής των ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό , αναλώσιμο υλικό και τεχνολογικό εξοπλισμό» καταλήγει η ανακοίνωση .
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass