ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ημερίδα για την οικογενειακή δυναμική σε θέματα παιδιατρικής

Δημοσίευση: 26 Νοε 2015 8:18

 

Ο Tομέας Σεμιναρίων του Α.Ψ.Κ. και το Ινστιτούτο Θεραπείας Οικογένειας υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και σε συνεργασία με την Παν/κη Παιδιατρική Κλινική καθώς και το Παράρτημα Θεσσαλίας της Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Η Σημασία της Οικογενειακής Δυναμικής σε θέματα Παιδιατρικής».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας , Ιατρική Σχολή, Μικρό Αμφιθέατρο 1.

Στην ημερίδα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επεξεργαστούν, τόσο θεωρητικά όσο και βιωματικά, τις επιδράσεις των οικογενειακών συναισθηματικών συστημάτων, που εμφανίζονται σε κρίσιμες περιόδους του Κύκλου Ζωής της οικογένειας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην τεχνική του Γενεογράμματος καθώς και στο ζήτημα των Μαθησιακών Δυσκολιών που αφορούν οικογένειες με παιδιά σχολικής ηλικίας, όπου θα εξετασθούν οι ενεχόμενοι παράγοντες όπως νοητικοί, εκπαιδευτικοί και οικογενειακοί.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εργαζόμενους και εκπαιδευόμρνους στον χώρο της υγείας (ιατρούς, παιδιάτρους, ψυχιάτρους, φοιτητές της Ιατρικής Σχολής και των ΤΕΙ, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς κ.α.), καθώς και σε επαγγελματίες και φοιτητές άλλων ειδικοτήτων, όπως νηπιαγωγούς, παιδαγωγούς, όπως επίσης και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τα οικογενειακά θέματα.

Η ημερίδα θα αρχίσει στις 10.00 π. μ. και θα ολοκληρωθεί στις 15.30 (σύνολο διδακτικών ωρών 9). Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιoρισμένος.

Πληροφορίες-Εγγραφές: www.opc.gr και τηλεφωνικά :

Αθήνα: ΑΝΟΙΚΤΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, 210-6447532-3

Λάρισα: κ. Στέλλα Ι. Λαμπρούλη, 2410-253108.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass