Στη Λάρισα το 1ο συνέδριο αναπαραγωγικής ιατρικής

Δημοσίευση: 27 Νοε 2015 13:21

Η Ελληνική Εταιρεία Διατήρησης Αναπαραγωγής σε συνεργασία με τη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας οργανώνει το 1ο Συνέδριο Αναπαραγωγικής Ιατρικής Κεντρικής Ελλάδας με θέμα «Εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή» στη Λάρισα, στις 5-6 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Διβάνη».

Το συνέδριο γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας και του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Συνεδρίου και Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας, της ομώνυμης Κλινικής του Πανεπιστημικαού Νοσοκομείου Λάρισας Κωνσταντίνος Νταφόπουλος, «η Αναπαραγωγική Ιατρική αποτελεί μία από τις τέσσερις εξειδικεύσεις της ειδικότητας της Μαιευτικής και Γυναικολογίας. Το ευρύτατο πεδίο της περιλαμβάνει τη γυναικολογική ενδοκρινολογία, την ενδομητρίωση, την υπογονιμότητα, την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και την εξωσωματική γονιμοποίηση, την ανδρολογία, τη διατήρηση της αναπαραγωγικής ικανότητας σε νεοπλασίες και την ενδοσκοπική χειρουργική.

Οι εξελίξεις στον τομέα της Αναπαραγωγικής Ιατρικής είναι ραγδαίες και λόγω του μεγέθους της πολύπλευρης συσσώρευσης νέων σχετικών επιστημονικών δεδομένων καθίσταται επιτακτική η συνεχής ενημέρωση, ώστε να εξασφαλίζεται η αριστεία τόσο σε ερευνητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο.

Σκοπός του 1ου Συνεδρίου Αναπαραγωγικής Ιατρικής Κεντρικής Ελλάδας είναι να συμβάλλει στη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα, οι οποίοι ασχολούνται ιδιαίτερα με τα θέματα της Αναπαραγωγικής Ιατρικής και θα μεταδώσουν τις γνώσεις, την εμπειρία τους και τα νεότερα δεδομένα μέσα σε ένα ενδιαφέρον επιστημονικό πρόγραμμα» καταλήγει ο κ. Νταφόπουλος.

Τοσυνέδριο απευθύνεται σε Μαιευτήρες-Γυναικολόγους, Ουρολόγους, Χειρουργούς, Παιδιάτρους, Παθολόγους, Ακτινολόγους, ειδικευόμενους ιατρούς Μαιευτικής-Γυναικολογίας και τωνλοιπώνειδικοτήτων, Βιολόγους και γενικότερα σχετικούς ΕπαγγελματίεςΥγείας, φοιτητέςκαθώς επίσης και στοευρύτεροκοινό».

Οι εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο «Διβάνη», το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 8 βράδυ και την Κυριακή από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου ενώ διευκρινίζεται πως η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass