Στη Λάρισα οι «Ημέρες Νευρολογίας 2015»

Δημοσίευση: 27 Νοε 2015 16:31

Από τις 4 μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στη Λάρισα για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το συνέδριο «Ημέρες Νευρολογίας 2015». Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το συνέδριο θα είναι πολυθεματικό και θα εστιαστεί σε αμφιλεγόμενα θέματα στη Νευρολογία και σε τι νεώτερο έχει προκύψει σε μείζονα θέματα της νευρολογίας.

Η έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στις 13:30, στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ, με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο Νευροακτινολογίας και ένα εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροανοσολογίας. Η τελετή έναρξης του συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, στις 18:30, στον ίδιο χώρο, με τις προσφωνήσεις από τις αρχές της πόλης. Επίσης στη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Θεσσαλού Ομότιμου Καθηγητή Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιου Ν. Παπαδημητρίου, με θέμα «Βιοψυχοκοινωνικό Πρότυπο και Σύγχρονη Ιατρική».

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα γίνουν ομιλίες και στρογγυλές τράπεζες από καταξιωμένους ομιλητές για νοσήματα όπως τα Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια, η Πολλαπλή Σκλήρυνση, η Κεφαλαλγία, κλπ.

Το συνέδριο αξιολογήθηκε από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 16 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης και η συμμετοχή των ιατρών που είναι εγγεγραμμένοι στους τοπικούς ιατρικούς συλλόγους θα είναι δωρεαν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass