Και τώρα;

Δημοσίευση: 27 Νοε 2015 8:23

 

*ΚΑΙ για όσους αρέσκονται σε στοιχήματα, μάλλον μπορούν να ποντάρουν άφοβα ότι ο Κ. Καραμπάτσας δεν πρόκειται να απαντήσει στην επίθεση των διοικούντων το σωματείο. Αυτό λέει κι η προϊστορία, ο διοικητής κινείται συστηματικά με ψυχραιμία, αποφεύγει συστηματικά να γίνεται μέρος του καβγά, προτιμά να συνεχίζει να αναζητά τις λύσεις.

Άλλωστε και στην προηγούμενη επίσης αιχμηρή, έως και άκομψη επίθεση που εξαπέλυσαν οι συνδικαλιστές, η απάντηση ήταν χαλαρή και επιχειρηματολογημένη και μάλιστα από το ΔΣ του νοσοκομείου, όχι τον διοικητή. Το ΔΣ ομόφωνα, συμφώνησαν όλα τα μέλη κι αυτοί που έχει ορίσει ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κι ο εκπρόσωπος των εργαζομένων γιατρών και όλοι. Με κατεύθυνση επίλυσης του ζητήματος της σίτισης των ασθενών και το βράδυ. Θέμα για το οποίο προχωρά σε πρόταση η ορισθείσα επιτροπή.

***

*ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως για τον Κ. Καραμπάτσα, αυτή τη φορά στριμώχτηκε από τα πράγματα. Δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην προσφιλή του τακτική λείανσης των γωνιών, συνενώνοντας τα διεστώτα. Μετά την ανακοίνωση του σωματείου είναι υποχρεωμένος να λάβει μέτρα για την κατάσταση που διαπιστώθηκε στα Μαγειρεία. Τουλάχιστον ΕΔΕ οφείλει να διατάξει οπωσδήποτε. Δεν γίνεται να μην σπάσει αυγά-παρότι στα νοσοκομεία δεν σερβίρουν τηγανητά.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass