Εξερράγη δημοσίως

Δημοσίευση: 27 Νοε 2015 8:21

 

*ΟΥΤΕ ο Κ. Αγοραστός θεωρείται καβγατζής, χθες όμως βγήκε από τα ρούχα του. Ο περιφερειάρχης τα έβαλε ευθέως και δημοσίως με τη Ζίμενς. Ναι τη γνωστή, πολύ γνωστή εταιρία. Τα έχωσε άγρια στον εκπρόσωπό της που βρέθηκε στη Λάρισα, καθώς η εταιρία φρενάρει με την τακτική της την υπόθεση εγκατάστασης νέου Μαγνητικού στο Κουτλιμπάνειο Νοσοκομείο. Με σαφέστατο κίνδυνο να χαθεί το μηχάνημα αφού το ΕΣΠΑ βρίσκεται στη λήξη του, για την ακρίβεια στις καθυστερήσεις. Σημειωτέον ότι η Ζίμενς γνωρίζει από τον Αύγουστο ότι έχει κερδίσει τον διαγωνισμό για τον Μαγνητικό.

***

*ΕΙΠΕ πολλά ο Κ. Αγοραστός, άφησε κι ένα σωρό υπονοούμενα. «Μα τι δεν καταλαβαίνετε, ότι στη χώρα έχουμε πόλεμο; Ότι το πρόγραμμα λήγει, ότι δεν υπήρχε Δ. Σ. τα ξέρετε. Φέρτε το μηχάνημα και θα πληρωθείτε. Οι άλλες εταιρίες γιατί συμπεριφέρονται αλλιώς;»

Πράγματι, ανάλογη υπόθεση κι αυτή του νέου Στεφανιογράφου στο Πανεπιστημιακό. Ίδια διοίκηση νοσοκομείων, ίδιο πρόγραμμα πληρωμής, ίδιοι κανόνες, ίδιες προθεσμίες, ίδιες τυπικές δυσκολίες. Η εταιρία Φίλιπς όμως προχωρά κανονικά στην εγκατάστασή του. Είναι μετά να μην εκρήγνυται; (Είναι για το καλό του όμως να τα βάζει με τέτοιου μεγέθους εταιρία; Στην Ελλάδα τώρα, ναι.)

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass