ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ

Ξανά πρόεδρος ο Δημήτρης Σοφολόγης

* Γενικός γραμματέας εξελέγη ο επίσης Λαρισαίος Χρήστος Παναγούλης

Δημοσίευση: 23 Απρ 2016 21:53

 

(Του Νίκου Γουργιώτη)

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων επανεξελέγη ο πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας Δημήτρης Σοφολόγης.

Πρόκειται για το παλαιότερο συλλογικό και συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου, που φέτος κλείνει 63 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς σε θέματα που αφορούν τόσο τα μέλη της, όσο και γενικότερα την ελληνική γεωργία.

Οι αρχαιρεσίες ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Γ. έλαβαν χώρα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Κυριακή 10 Απριλίου, όπου η ΔΑΚΕ πήρε τις πέντε από τις εννιά έδρες με τους Σοφολόγη Δημήτρη, Σιόγκα Θεόδωρο, Παπαδόπουλο Σωτήρη, Θεοδωράτο Φώτη και Μπαγινέτα Κώστα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη τις δύο με τους Μυστακίδη Ζαφείρη και Παναγούλη Χρήστο, και από μία η Αριστερή Πρωτοβουλία με τον Νάνο Ευάγγελο και η Πανεπιστημονική Κίνηση με τον Παπαχρίστο Γιώργο. Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Αναστασίου Ηλίας και Τσαλίκης Δημήτρης της ΔΑΚΕ και ο Βλειώρας Σπύρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο Ζανόπουλος Σταύρος της ΔΑΚΕ και η Μοσχοβίδη Γεωργία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Κατόπιν, την περασμένη Πέμπτη 21 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη, κατανεμήθηκαν οι θέσεις. Πλάι του ο κ. Σοφολόγης, ο οποίος εκλέχτηκε ομόφωνα στη θέση του προέδρου, θα έχει τους Παπαδόπουλο Σωτήρη του Γεωπονικού Συλλόγου Καβάλας ως αντιπρόεδρο, τον Σιόγκα Θεόδωρο του συλλόγου Κοζάνης ως εκτελεστικό αντιπρόεδρο, τον Παναγούλη Χρήστο του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας ως γενικό γραμματέα, τον Μπαγινέτα Κώστα του συλλόγου Φθιώτιδας – Ευρυτανίας ως ταμία, τον Παπαχρίστο Γιώργο του συλλόγου Μακεδονίας – Θράκης ως οργανωτικό γραμματέα, τον Θεοδωράτο Φώτη του συλλόγου Αχαϊας – Κεφαλληνίας – Ζακύνθου ως υπεύθυνο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων και, τέλος, ως μέλη τον Μυστακίδη Ζαφείρη του συλλόγου Καβάλας και τον Νάνο Ευάγγελο του Γεωπονικού Συλλόγου Πρέβεζας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Σοφολόγης, πέραν αυτής του της πανηγυρικής εκλογής για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην ΠΟΣΓ, διανύει και την τρίτη του θητεία ως πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας μετά την πρόσφατη κι εκεί εκλογή του. Επίσης αξιοσημείωτη είναι και η επανεκλογή του Λαρισαίου κ. Χρήστου Παναγούλη στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΟΣΓ, ο οποίος για πολλά χρόνια τώρα βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass