Αντιμετωπίζεται άμεσα ο δάκος

ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2018 15:22

Ξεκίνησε στον Δήμο Τεμπών και συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Νέσσωνος καθώς και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Τεμπών, το πρόγραμμα εφαρμογής από εδάφους δολωματικών ψεκασμών για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς.

Καλούνται οι ελαιοπαραγωγοί να συνεργάζονται με τους συντελεστές του προγράμματος, δηλαδή τον προσωπικό δακοκτονίας, καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής του.

Επιβάλλεται οι παραγωγοί να επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα τα ελαιόδεντρά τους προκειμένου να ελέγχουν την καλή εφαρμογή των ψεκασμών.

Σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος του Δήμου Τεμπών της Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Ιωάννης Αργυρίου σημείωσε ότι: «Θεωρώ ότι η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα συνεχίσει να υφίσταται δεδομένου ότι και από τις δύο πλευρές καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προς όφελος των αγροτών και ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο των ελαιοπαραγωγών. Τέλος, ο κ. Αργυρίου αναφέρεται θετικά ακόμη στον δρ. Δημήτριο Σταυρίδη προϊστάμενο του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου ΔΑΟΚ Λάρισας, της Περιφέρεια Θεσσαλίας, για την καλή συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass