ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ:

Οι καλλιέργειες διψούν, οι αγρότες αγωνιούν…

ΣΤΑΘΑΚΗΣ: ΕΠΙΚΕΙΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΔΔΗΕ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2018 15:46

Σε προσλήψεις 158 ατόμων διαφόρων Κατηγοριών / Ειδικοτήτων, μέσω της πρόσφατα εκδοθείσας 7Κ/2018 Προκήρυξης του ΑΣΕΠ θα προβεί η ΔΕΔΔΗΕ χωρίς ωστόσο να καθορίζει ακριβές χρονοδιάγγραμμα, ενημερώνει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης σε απάντηση σχετικής ερώτησης που κατατέθηκε από τον αν. τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτή ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα.

Ο κ. Σταθάκης έδωσε απόσπασμα ενημέρωσης της ΔΕΔΔΗΕ, η οποία προσθέτει πως οι προσλήψεις έκτακτου, κυρίως τεχνικού, προσωπικού γίνονται για την κάλυψη έκτακτων και εποχικών αναγκών της Εταιρείας και υπόκεινται στις ρυθμίσεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994.
 Να σημειώσουμε πως ο Λαρισαίος πολιτικός είχε επισημάνει την αναγκαιότητα στελέχωσης της ΔΕΗ με Τεχνικό Προσωπικό, για τις αυξημένες ανάγκες της θερινής περιόδου. «Την ώρα που παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στην αποκατάσταση των βλαβών στις αγροτικές γεωτρήσεις, φαίνεται πως ο αρμόδιος φορέας δεν έχει προγραμματίσει προσλήψεις Τεχνικού Προσωπικού για κάλυψη έκτακτων αναγκών για τον Ν. Λάρισας.
Οι καλλιέργειες, όμως, διψούν - παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Τεχνικού Προσωπικού της ΔΕΗ, που δεν επαρκεί – και οι παραγωγοί δεν μπορούν να περιμένουν…», ήταν το σχόλιο του κ. Κέλλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1