Ημερίδα για την κτηνοτροφία στον Ασπροπόταμο

ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΣΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2018 15:09

Ο Σύλλογος Πολυθέας Ασπροποτάμου διοργανώνει σήμερα και αύριο, 28 και 29 Ιουλίου, διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο "Γιορτή Κασαρίας".

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σήμερα Σάββατο 28 Ιουλίου στις 7.00 μ.μ. βιωματικό εργαστήρι, με το οποίο θα φτιαχτεί κασέρι στην πλατεία του χωριού υπό την καθοδήγηση του κ. Χατζηζήση Λάμπρου, καθηγητή ΤΕΙ Ηπείρου. Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό του Συλλόγου και γλέντι με παραδοσιακούς χορούς και παραδοσιακά εδέσματα.

Ακόμη ο Σύλλογος Πολυθέας Ασπροποτάμου, στο πλαίσιο της "Γιορτής Κασαρίας", διοργανώνει αύριο Κυριακή 29 Ιουλίου στις 11.00 π.μ. ,στο Διοικητήριο Ασπροποτάμου, ημερίδα σχετικά με την κτηνοτροφία στον Ασπροπόταμο. Ομιλητές θα είναι οι κ. Κωνσταντινίδης Δημήτρης καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης με θέμα "Η κτηνοτροφία στον Ασπροπόταμο στα μέσα του 15ου αιώνα", Χατζηζήσης Λάμπρος καθηγητής ΤΕΙ Ηπείρου, με θέμα "ΠΟΠ Ελληνικά Τυριά- Η πραγματικότητα στην αιγοπροβατοτροφία σήμερα", Σκούφος Ιωάννης καθηγητής ΤΕΙ Ηπείρου, με θέμα "Η κτηνοτροφία των βουνών, ο αναξιοποίητος πλούτος της Ελλάδας".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1