Στα «διαμάντια της οικονομίας» η «Ζαγορίν Πηλίου»

Βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2018 15:14

Με νέα βράβευση, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μετά από αυτή για το Πετιμέζι από Π.Ο.Π. Φιρίκια Πηλίου ΖΑΓΟΡΙΝ που πιστοποίησε την ανώτερη ποιότητα και γεύση του, ξεκίνησε την εμπορική περίοδο 2018 – 2019 ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου.

Το βραβείο επιβεβαιώνει την σταθερά ανοδική πορεία της Οργάνωσης, για την οποία η χρήση ξεκινάει την 1η Ιουλίου κάθε έτους και τελειώνει στις 30 Ιουνίου του επόμενου. Ο Συνεταιρισμός βρέθηκε μεταξύ των 3.000 ελληνικών επιχειρήσεων που διακρίθηκαν ως επαρκείς προς αξιολόγηση και τελικά επιλέχθηκε ανάμεσα στις περίπου 600 ελληνικές επιχειρήσεις που κατατάχθηκαν στα "Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας" από την εταιρεία New Times Publishing. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής του 2015, το σύνολο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα ανέρχεται περίπου στο 1.000.000.

Οι καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση συνάντησης της επιχειρηματικής αριστείας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, υπό την αιγίδα του ΣΕΒ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων εν Ελλάδι επιχειρήσεων καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας. Ενδεικτικά, παρόντες ήταν ο κ. Νίκος Παππάς, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο κ. Χρήστος Σπίρτζης, υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο κ. Τσίπρας Γιώργος, διευθυντής Οικονομικών του Γραφείου του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Λόης Λαμπριανίδης, γενικός γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο κ. Χρίστος Δήμας, αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης που παρενέβη ως εκπρόσωπος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, o κ. Γιάννης Μανιάτης, βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΒ, ο κ. Ανδρέας Χασάπης, γενικός διευθυντής Commercial Banking της Eurobank, η κ. Τέα Αντωνίου, μέλος ΔΣ της Ελληνικής Παραγωγής και ο κ. Γρηγόρης Μουτάφης, γενικός διευθυντής του ΟΑΕΠ. Παρέμβαση με οπτικοακουστικό μήνυμα έκανε ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τον Συνεταιρισμό εκπροσώπησε ο πρόεδρος, κ. Αντώνης Λάσκος.

Η βράβευση ακολούθησε την ολοκλήρωση μιας εμπορικής χρονιάς, η οποία επιφύλασσε πολύ θετικά αποτελέσματα για τους παραγωγούς. Η νέα εμπορική χρονιά, που έχει ξεκινήσει, βρίσκει τον Συνεταιρισμό να προετοιμάζεται για τη συγκομιδή των προϊόντων, αρχής γενομένης από τα αχλάδια και τα μήλα «royal gala». Παράλληλα, σχεδιάζονται καινοτόμες δράσεις για τη προστασία του περιβάλλοντος, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συνεταιρισμού, ο οποίος είναι πιστός στις αρχές της αειφόρου οικονομικής ανάπτυξης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1