Ο Βασ. Κόκκαλης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «AGROTHESSALY» ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2018 16:45

ΑΘΗΝΑ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχε χθες Τρίτη πρωί, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Κόκκαλης ενημέρωσε τον κ. Παυλόπουλο για σειρά αγροτικών θεμάτων, ενώ, δεδομένου πως οι δυο τους προέρχονται από τον νομικό κλάδο, εστίασαν κυρίως στις θεσμικές αλλαγές που έχουν επέλθει με στόχο τη διευθέτηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων στον πρωτογενή τομέα μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Το κυβερνητικό στέλεχος εξήγησε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από τα συναρμόδια υπουργεία, ώστε, όπως χαρακτηριστικά είπε, «να μπορέσει ο αγροτικός τομέας της χώρας να βγάλει από τα πόδια του τα βαρίδια του υπερδανεισμού και να παράξει τον εθνικό πλούτο που τόσο χρειάζεται η χώρα σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο».

Επιπρόσθετα, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις ενέργειες του υπουργείου με τον Δήμο Λαρισαίων, με στόχο την αναβάθμιση της Πανελλήνιας Έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «Agrothessaly», με τον κ. Παυλόπουλο να δεσμεύεται πως η φετινή διοργάνωση θα τελεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί ο ίδιος κατά την τελετή των εγκαινίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass