Δίωρο μπλόκο στον κόμβο Πλατυκάμπου

Σχεδιάζουν για αύριο οι αγρότες, αν δεν οριστεί συνάντηση με την κυβέρνηση

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2019 19:30

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων οργανώνουν οι Θεσσαλοί αγρότες, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν χθες στο μπλόκο της Νίκαιας, με στόχο να συζητήσουν τα επόμενα βήματά τους.

«Είμαστε αποφασισμένοι να εντείνουμε τον αγώνα, εάν δεν υπάρξει ανταπόκριση στο αίτημά μας για συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο, τη σύνθεση του οποίου ας αποφασίσει η κυβέρνηση…» δήλωσε στην «ΕτΔ» το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων κ. Ρίζος Μαρούδας, μετά τη λήξη της σύσκεψης, κατά την οποία διαπιστώθηκε έντονη η διάθεση των αγροτών να συνεχίσουν ακάθεκτοι τον αγώνα, για τη διεκδίκηση των αιτημάτων τους, προγραμματίζοντας νέες καταλήψεις δρόμων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν χθες, θα πραγματοποιήσουν νέα συνέλευση σήμερα στις 6.30 μ.μ. στον χώρο του μπλόκου, και διατηρούν «αναμμένες» τις μηχανές των τρακτέρ, καθώς αν δεν υπάρξουν νεότερες εξελίξεις όσον αφορά στην ανταπόκριση της κυβέρνησης στο κάλεσμά τους, θα συνεχίσουν πιο δυναμικά αύριο, με δίωρη κατάληψη, στον κόμβο Πλατυκάμπου, τις ώρες 4 με 6 το απόγευμα.

Να σημειωθεί ότι έχουν συσπειρωθεί αγρότες από κάθε άκρη της Θεσσαλίας, με δυναμική παρουσία της Λάρισας, των Φαρσάλων, των Τρικάλων και της Καρδίτσας.

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 9-7
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1