"Ενόψει εκλογών θυμήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ τους αγρότες"

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2019 16:18

Για «ανακοίνωση- μνημείο ψεμάτων και μαύρης προπαγάνδας ενάντια στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων από τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, ο οποίος θυμήθηκε δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση των μπλόκων και στοχεύοντας προφανώς στις ψήφους των αγροτών και κτηνοτρόφων, επιτιθέμενος στο οργανωμένο αγροτικό κίνημα» κάνει λόγο σε μακροσκελή της ανακοίνωση η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Σύμφωνα με τη γραμματεία της Π.Ε. των Μπλόκων «οι αγροτικές κινητοποιήσεις και τα μπλόκα ανέδειξαν την αδυσώπητη πραγματικότητα που βιώνουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι. Τα προβλήματα οξύνονται, το εισόδημά μας μειώνεται, η κυβέρνηση στέκεται εχθρικά απέναντί μας αλλά την ίδια στιγμή είναι ο καλύτερος σύμμαχος των αντιπάλων μας. Η αποκάλυψη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της προπαγάνδας της είναι η αφορμή για την αήθη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στο οργανωμένο αγροτικό κίνημα που εκφράζεται από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, τις Ομοσπονδίες και Συλλόγους που συσπειρώνονται εκεί. Για αυτό και έχουν αμοληθεί κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρόθυμοι δημοσιογράφοι, διάφοροι παράγοντες υπουργείων και οργανισμών και προσπαθούν απεγνωσμένα να αποκαταστήσουν την εικόνα της κυβέρνησης στους αγρότες».

Συνεχίζοντας με το ίδιο επικριτικό ύφος προς τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, η Επιτροπή των Μπλόκων προσθέτει: «Τα προβλήματα και η αντιλαϊκότητα της πολιτικής σας δεν κρίνονται κάθε φορά από τον αριθμό των τρακτέρ που βρίσκονται στον δρόμο και παρεμπιπτόντως στο Μπλόκο Νίκαιας ήταν υπερδιπλάσια από ότι λέει η ανακοίνωσή σας. Το οργανωμένο αγροτικό κίνημα οφείλει να οργανώσει πολύ καλύτερα και πιο αποτελεσματικά την πάλη του τα επόμενα χρόνια. Με νέους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς συλλόγους που θα έχουν ουσιαστική λειτουργία, θα είναι μαζικοί και θα κινητοποιούν τον κόσμο. Με νέες Ομοσπονδίες. Με το δυνάμωμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Με την ανάπτυξη της κοινής δράσης και αλληλεγγύης με τους εργατοϋπάλληλους και αυτοαπασχολούμενους των πόλεων επειδή έχουμε κοινά συμφέροντα, κοινό αντίπαλο που είναι η πολιτική σας και αυτή η συμμαχία μπορεί να δώσει δύναμη και προοπτική στους αγώνες μας. Εμείς εδώ θα είμαστε και τα επόμενα χρόνια να διεκδικούμε γιατί πάνω από όλα είμαστε περήφανοι για τον δίκιο αγώνα και την αξιοπρέπεια που τον δίνουμε σε αντίθεση με τους εμπνευστές της χυδαίας ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass