Επίτιμος πρόεδρος Αμβυκούχων ο Δ. Παπαφίγκος

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2019 22:18

Ένα από τα ιστορικά στελέχη του Συλλόγου Αμβυκούχων Αμπελοκαλλιεργητών Τυρνάβου και Περιχώρων, ένα από τα στελέχη των αμβυκούχων που έδωσαν μάχες σε δύσκολες εποχές μαζί με άλλους αμβυκούχους για την προστασία του χύμα τσίπουρου ο Δημήτρης Παπαφίγκος τιμήθηκε σε εκδήλωση από τους συναδέλφους του και κατ’ επέκταση από όλους τους Τυρναβίτες για την πολύχρονη προσφορά του για την προστασία του χύμα τσίπουρου Τυρνάβου.

Ο Δημήτρης, ο Τάκης ,όπως τον αποκαλούν οι πάρα πολλοί φίλοι του ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των διήμερων αμπελουργών αποσταγματοποιών.

Ο άμβυκάς του μετατράπηκε σε ένα μουσείο των αποσταγμάτων το οποίο κέντρισε το ενδιαφέρον παγκοσμίου φήμης τηλεοπτικών δικτύων από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και άλλα μέρη του κόσμου να έρθουν να δουν από κοντά την απόσταξη του τσίπουρου Τυρνάβου. Ο Δημήτρης Παπαφίγκος συνέβαλε όμως και γενικότερα για την προβολή και την προστασία της αμπελοκαλλιέργειας, αναγορεύτηκε ομόφωνα επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου, ενώ ο νυν πρόεδρος κ. Αντώνης Τσικριτσής του απένειμε τιμητική πλακέτα.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντώνης Τσικριτσής έκανε αναφορά στις δράσεις της διοίκησης το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα στις συναντήσεις με τον υπουργό κ. Σταύρο Αραχωβίτη, την υφυπουργό Οικονομικών κ. Παπανάτσιου καθώς επίσης και με στελέχη του Τελωνείου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass