«Ο κ. Νταής μοιράζει καθρεφτάκια σε ιθαγενείς»

HΡ. ΓΕΡΟΓΙΩΚΑΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ AGROTHESSALY ΣΤΗΝ UFI

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2019 15:29

Δριμύτατη επίθεση κατά του πρώην αντιδημάρχου Λαρισαίων Π. Νταή σχετικά με τις δηλώσεις του περί ένταξης της Agrothessaly στον παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης εκθέσεων UFI, κάνει το μέλος της Π.Ε. και του τομέα Εξωτερικών της ΝΔ Ηρακλής Γερογιώκας.

"Με περισσή υπερηφάνεια και θράσος, τονίζει, μας ανακοίνωσε ο κ. Νταής ότι η θεσμοθετημένη επί δημαρχίας Τζανακούλη Agrothessaly έγινε λέει μέλος του «ανώτατου παγκόσμιου φορέα στον χώρο των εκθέσεων, της UFI Global Association of the Exhibition Industry». Δημοσίευσε μάλιστα και μια επιστολή σε όχι και πολύ καλά αγγλικά που ενημερώνει ότι γίναμε μέλος και σε λίγο θα έρθει στους δημότες ο λογαριασμός της ένταξης.

Ας δούμε όμως τι εστί UFI. Είναι ένα “association”, επαγγελματικός σύλλογος δηλαδή που κάθε “company” εταιρεία μπορεί να γίνει μέλος πληρώνοντας μια συνδρομή. Αποτελείται από 785 μέλη. Υπάρχουν πολλοί άλλοι παρόμοιοι σύλλογοι, όπως η EMECA και η ΙΑΕΕ με 12.000 μέλη. Όλοι χρεώνουν μια συνδρομή για να δεχτούν μέλη και προσπαθούν να τα προσελκύσουν μέσω διαφημίσεων. Τα κριτήρια ένταξης στην UFI δεν είναι και πολύ αυστηρά. Αρκεί ο χώρος “venue”να είναι μόνιμη κατασκευή, να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας, να υπάρχουν πληροφορίες στα αγγλικά και να έχει διοργανωθεί η έκθεση δύο φορές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της UFI. (https://www.ufi.org/membership/become-a-member-of-ufi/membership-procedure/).

Το να πανηγυρίσει μια εταιρεία την ένταξή της είναι αστείο λοιπόν. Είναι σαν να πανηγυρίζει οποιοσδήποτε επαγγελματίας την ένταξή του στον επαγγελματικό του σύλλογο.  Μάταια προσπαθεί να ξεγελάσει τους Λαρισαίους η δημοτική αρχή. Κακώς υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Τα χωριά του Ποτέμκιντους έχουν γίνει έμμονη ιδέα. Κακή προεκλογική τακτική. Τα ψέματα τελειώνουν όμως.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1