Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΜΑΞ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:

Η κτηνοτροφία κρατά ακόμη ζωντανά τα χωριά

Επισκέψεις σε Κεφαλόβρυσο, Βαλανίδα, Λουτρό και Κρανιά Ελασσόνας

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2019 15:16

«Για τη ΝΔ η ενίσχυση του κτηνοτροφικού κλάδου, που υπέστη πλήγματα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και προθύμων συνοδοιπόρων του, είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας γιατί γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι η κτηνοτροφία είναι αυτή που κρατά ζωντανά ακόμη τα χωριά μας.

Η κτηνοτροφία δίνει ψωμί σε χιλιάδες ανθρώπους και στις οικογένειές τους και αν στηριχθεί ουσιαστικά από την πολιτεία μπορεί να κάνει το μεγάλο παραγωγικό άλμα, κερδίζοντας τη θέση που της αξίζει στην ελληνική οικονομία». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του σε Κεφαλόβρυσο, Βαλανίδα, Λουτρό και Κρανιά Ελασσόνας.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Ο Θεσσαλός πολιτικός αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών επισήμανε ότι «κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται το πόσο επιζήμια ήταν για τη χώρα. Οι γείτονές μας συνεχίζουν να σφετερίζονται όνομα, ιστορία, σύμβολα, ενώ εμείς βρισκόμαστε στη γωνία έχοντας χάσει τα διαπραγματευτικά μας όπλα. Και δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνοδοιπόροι του συνεχίζουν να μένουν και σήμερα αμετανόητοι σε αυτό το εθνικό τους ατόπημα, εγκλωβισμένοι στις ιδεοληψίες και την αλαζονεία τους. Συνεχίζουν να υβρίζουν, χαρακτηρίζοντας ακροδεξιούς τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στην εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών. Στις 7 Ιουλίου θα πάρουν, όμως, και πάλι την “πληρωμένη” απάντηση των πολιτών για τη βαριά κληρονομιά που μας αφήνουν και στα εθνικά θέματα».

Gallery άρθρου