Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Ρ. Μαρούδας και Στ. Τσικριτσής στους αγρότες

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2019 15:42

Σε συγκέντρωση στον Αμπελώνα μίλησαν οι υποψήφιοι  βουλευτές του ΚΚΕ, Ρίζος Μαρούδας και Στέλιος Τσικριτσής παρουσιάζοντας τις προτάσεις του ΚΚΕ για την αγροτική οικονομία, ενώ τονίστηκε «η αναγκαιότητα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές, ώστε να είναι πιο δυνατός ο λαός την επόμενη ημέρα».

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ κάλεσαν τους αγρότες «να βγάλουν τα απαραίτητα συμπεράσματα από την ίδια τους την εμπειρία. Ό,τι κερδήθηκε ήταν αποτέλεσμα των αγώνων και των μπλόκων των αγροτών με χαρακτηριστικότατη περίπτωση το αφορολόγητο που παρά τις δεσμεύσεις του Τσίπρα τότε ότι δεν θα υπάρχει αφορολόγητο, μετά από 40 ημέρες μπλόκων με χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους η κυβέρνηση αναγκάστηκε να υποχωρήσει. Πολλές ακόμη κατακτήσεις αλλά και σταμάτημα ή αναστολή αντιλαϊκών αποφάσεων από την κυβέρνηση οφείλονται στους αγώνες και τα μπλόκα.

Ακριβώς για αυτό χρειάζεται η μεγαλύτερη ενίσχυση στο ΚΚΕ στις εκλογές. Ήταν το μόνο κόμμα που υιοθέτησε και στήριξε τα αιτήματα του αγροτικού κινήματος, τα έφερε για συζήτηση στη Βουλή και όλα τα άλλα κόμματα τα απέρριψαν. Ένα πιο δυνατό ΚΚΕ την επόμενη ημέρα θα είναι αποκούμπι ενάντια στην κυβέρνηση που θα εκλεγεί και θα είναι εχθρική στον λαό θωρακίζοντας τα κέρδη των λίγων. Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα το κάνει πιο αποτελεσματικό στην παρέμβασή του τόσο στη Βουλή όσο και κυρίως έξω από αυτή με τον προσανατολισμό για ανασυγκρότηση και δυνάμωμα του αγροτικού κινήματος, ώστε να υπάρχουν κατακτήσεις και να αποτρέπονται τα χειρότερα μέτρα από την κυβέρνηση».