Δικαιούχοι για επενδύσεις σε επιχειρήσεις οινοπαραγωγής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2019 15:28

Εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση σχετικά με τις επενδύσεις σε επιχειρήσεις οινοπαραγωγής περιόδου 2020-2023, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λάρισας.

Στη συγκεκριμένη ΥΑ καθορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και οι διαδικασίες για την υλοποίηση προγράμματος στήριξης που αφορά στις επενδύσεις σε επιχειρήσεις οινοπαραγωγής για την αμπελοοινική περίοδο 2019-2020. Δικαιούχοι είναι οι οινοποιητικές επιχειρήσεις ή οι οργανώσεις παραγωγών οίνου, που παράγουν και διαθέτουν στο εμπόριο προϊόντα οίνου, καθώς και οι ενώσεις δύο ή περισσότερων παραγωγών οίνου ή διεπαγγελματικές οργανώσεις. Για τη φετινή χρονιά, οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά, μέσω της αντίστοιχης ψηφιακής εφαρμογής στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Α.Α.Τ., έως και τη 10η Σεπτεμβρίου. Ως κατώτερο ποσό προγράμματος επένδυσης ανά δικαιούχο ορίζεται το ποσό των 10.000 ευρώ και ως ανώτερο το ποσό των 350.000 ευρώ. Σε περίπτωση ένωσης προσώπων ή συλλογικού φορέα το ανώτερο πόσο της επένδυσης αυξάνεται στις 500.000 ευρώ. Η συνεισφορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις πραγματικές δαπάνες του προγράμματος για τους δικαιούχους της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανέρχεται στο 50%. Το υπόλοιπο ποσοστό των πραγματικών δαπανών καλύπτεται με ιδία συμμετοχή των δικαιούχων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass