Στ. Μπίζιου: Το αμύγδαλο σύμβολο της ελληνικής γεωργικής εξωστρέφειας

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2019 16:22

Στην ανάγκη αλλαγής του κανονισμού του ΕΛΓΑ καθώς και της άμεσης καταβολής των αποζημιώσεων εξαιτίας του παγετού της προηγούμενης χρονιάς στάθηκαν οι αμυγδαλοπαραγωγοί του Δήμου Τεμπών, οι οποίοι επισκέφτηκαν τη βουλευτή της ΝΔ στον νομό Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου, συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη και τον μετεωρολόγο κ. Θεόδωρο Καρανίκα.

Η Λαρισαία βουλευτής, αφού ευχαρίστησε τους παραγωγούς αμυγδάλου για την επίσκεψη και την ενημέρωση, δεσμεύτηκε για διαρκή συνεργασία ώστε το θέμα να φτάσει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για να δοθεί άμεση λύση.

«Άνθρωποι της παραγωγής σε ένα μοναδικό προϊόν, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο, θα πρέπει να προστατευτούν ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Έχουμε δεσμευτεί ως κυβέρνηση για τις διαρθρωτικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο πρωτογενής τομέας ώστε να σημειωθεί η αναγκαία ανάπτυξη τόσο της τοπικής, όσο και της συνολικής οικονομίας της χώρας μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε η κα Μπίζιου και στη 19η Γιορτή Αμυγδάλου στο Συκούριο, στην οποία έδωσε το παρών. «Το μοναδικό αυτό προϊόν μπορεί και πρέπει να γίνει το σύμβολο της ελληνικής γεωργικής εξωστρέφειας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass