Στο «τραπέζι» η ανασυγκρότηση αγροκτηνοτροφικών συλλόγων

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΜΠΛΟΚΩΝ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2019 15:38

Μεθαύριο Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας θα συνεδριάσει με διευρυμένη σύνθεση η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.

Τη συνεδρίαση, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, «θα απασχολήσει η οργάνωση και ανασυγκρότηση των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων, των Ομοσπονδιών και της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων. Βασικό ζητούμενο είναι το οργανωμένο αγροτικό κίνημα να αποκτήσει ουσιαστική λειτουργία, να συσπειρώνει στους Συλλόγους τη μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών και κτηνοτρόφων και να παίρνει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που απαιτούνται, ώστε τα δίκαια αιτήματα επιβίωσης που προβάλλει να ικανοποιούνται και να ανακόπτει τη νέα επίθεση στη ζωή και το εισόδημα.

Να αναδείχνει όλα τα προβλήματα που απασχολούν τη ζωή των κατοίκων

στην ύπαιθρο με το δυνάμωμα πρωτοβουλιών και κοινή δράση μαζί με το

εργατικό κίνημα και τους αυτοαπασχολούμενους.

Επίσης, θα συζητηθούν τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι, συνέπεια των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων και η αναθεώρηση της ΚΑΠ, η οποία θα κινηθεί σε ακόμα χειρότερη κατεύθυνση.

Οι ανοιχτές και εξευτελιστικές τιμές κάτω και από το κόστος παραγωγής στα προϊόντα, η κερδοσκοπία σε βάρος μας από τις βιομηχανίες και τους εμπόρους με τις πλάτες και ευλογίες των κυβερνήσεων, το εμπάργκο στην Ρωσία που συμβάλλει καθοριστικά στην οικονομική καταστροφή μιας σειράς παραγωγών και θα αποφασιστούν οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του χρόνου και η διοργάνωση Πανελλαδικής Σύσκεψης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass