«Μονόδρομος οι αποζημιώσεις για τον παγετό στο αμύγδαλο»

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΛΛΑΤΟΥ ΣΤΟΝ Γ. ΜΑΝΩΛΗ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2019 15:29

Επανέρχεται με νέα του δήλωση ο πρώην δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος απαντώντας στα όσα δήλωσε προχθές ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης αναφορικά με την αμυγδαλοκαλλιέργεια και τις αποζημιώσεις των παραγωγών.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κολλάτος αναφέρει:

«Δυστυχώς κ. Μανώλη επιδείξατε μια ακατανόητη ολιγωρία για το ζήτημα της αποζημίωσης των αμυγδαλοπαραγωγών και επιτρέψατε με τους ανύπαρκτους χειρισμούς σας τα κονδύλια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να βαδίσουν σε άλλες πολιτείες.

Αν προσέχατε λίγο περισσότερο την ανακοίνωση-δήλωσή μας θα διαπιστώνατε ότι μετά τις τεκμηριωμένες εισηγήσεις τόσο του έμπειρου μετεωρολόγου όσο και του καθηγητή Δενδροκομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ότι υπήρχε φαινόμενο παγετού.

Ήταν «ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ» η διεκδίκηση αποζημιώσεων μέσω του κανονισμού του ΕΛΓΑ, αφού όπως γνωρίζετε ο παγετός συμπεριλαμβάνεται στα ζημιογόνα αίτια.

Καμία λοιπόν παρερμηνεία δεν επιδέχεται η ανακοίνωσή μας, ενώ πηγάζει από το αμέριστο ενδιαφέρον μας για τους εργάτες γης και τον πρωτογενή τομέα, όπως έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα 9 χρόνια της θητείας μας. Τώρα βεβαία έχετε εσείς την ευθύνη διαχείρισης των ζητημάτων του Δήμου και πρέπει να αντιληφθείτε τον ρόλο σας και σταματήστε να κάνετε ακόμη αντιπολίτευση.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass